Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FRATII DIN TEI F.C Universitatea Craiova
451 Tactiek l2test
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten solid
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Mushev passt de bal zonder na te denken. Büchner speelt de bal door. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel. Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - F.C Universitatea Craiova 1:0

17e minuut.
Ioanin verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin passt de bal met de wreef. Gutermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutermann draait met de bal, schiet en ... Zagoraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FRATII DIN TEI - F.C Universitatea Craiova 1:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podgorean rent richting de bal. Podgorean geeft een lange en hoge pass. Piţurcă maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soave heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Podgorean speelt de bal door. Piţurcă rent richting de bal. Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă verovert de bal door een tackle van achteren. Piţurcă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Marynarz speelt de bal door. Coroianu rent richting de bal. Coroianu passt de bal met de wreef. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Podgorean probeert naar een medespeler te passen. Gutermann rent richting de bal. Simba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutermann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gutermann kan niet meer verder spelen. Filadelfi komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Salinas rent richting de bal. Salinas geeft een hoge lob. Inworp. Ioanin met een snelle inworp. Podgorean geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piţurcă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - F.C Universitatea Craiova 1:2

35e minuut.
Podgorean is nu in balbezit. Podgorean probeert naar een medespeler te passen. Piţurcă speelt de bal door. Filadelfi is nu in balbezit. Filadelfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Amnar geeft een hoge lob. Simba is nu in balbezit. Piţurcă verovert de bal door een tackle van achteren. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - F.C Universitatea Craiova 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 63%, F.C Universitatea Craiova 37%.
FRATII DIN TEI - F.C Universitatea Craiova 1:3

50e minuut.
Büchner passt de bal met de wreef. Andrey is nu in balbezit. Gnako speelt de bal door. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 49%, F.C Universitatea Craiova 51%.
FRATII DIN TEI - F.C Universitatea Craiova 1:3