Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allright peharttec
Portocala™ Tactiek 0000
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 67
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Baka geeft een hoge lob. Seolin is nu in balbezit. Seolin probeert naar een medespeler te passen. Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho haalt uit met een fantastische trap. Apucarana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Seolin neemt de hoekschop. Kosecki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Apucarana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boissier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dailly probeert naar een medespeler te passen. Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Theodorescu met een sublieme pass. Medved is nu in balbezit. Medved schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - peharttec 0:1

9e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft de bal voor. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - peharttec 0:2

20e minuut.
Chiţulescu is nu in balbezit. Baka is nu in balbezit. Medved onderschept slim de pass. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Grada geeft een lange en hoge pass. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki probeert naar een medespeler te passen. Boissier is nu in balbezit. Boissier draait met de bal, schiet en ... Apucarana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Marrentinho kopt de bal weg. Seolin is nu in balbezit. Seolin met een sublieme pass. Boissier is nu in balbezit. Boissier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - peharttec 1:2

39e minuut.
Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - peharttec 1:3

42e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Grada probeert de bal met de borst te controleren. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - peharttec 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 64%, peharttec 36%.
Allright - peharttec 1:4

47e minuut.
Ávila rent richting de bal. Colţan geeft de bal voor. Theodorescu kopt de bal weg. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ... Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Macías probeert naar een medespeler te passen. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki rent richting de bal. Kosecki schiet op doel. Apucarana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - peharttec 2:4

52e minuut.
Vascu is nu in balbezit. Vascu geeft een hoge lob. Ávila kopt de bal weg. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Inworp. Ávila met de inworp. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu geeft een lange en hoge pass. Medved springt en kopt de bal. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Vascu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ávila de bal. Ávila geeft een lange en hoge pass. Medved krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - peharttec 2:5

65e minuut.
Vascu passt de bal in één keer door. Theodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu met een sublieme pass. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Seolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seolin speelt de bal door. Boissier rent richting de bal. Boissier draait met de bal, schiet en ... Apucarana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Baka geeft de bal voor. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved passt de bal zonder na te denken. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Medved rent richting de bal. Grada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medved is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medved legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - peharttec 2:6

73e minuut.
Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho met een sublieme pass. Seolin is nu in balbezit. Seolin geeft de bal voor. Marrentinho krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu passt de bal met de wreef. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved draait met de bal, schiet en ... Laikmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - peharttec 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 49%, peharttec 51%.
Allright - peharttec 2:7