Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peharttec Allright
0000 Tactiek Portocala™
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
70.2 gemiddelde waardering 68.5
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Ostręga onderschept slim de pass. Ostręga passt de bal in één keer door. Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila geeft een hoge lob. Medved maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Macías kopt de bal weg. Kristoffersen is nu in balbezit. Boniforti rent richting de bal. Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Apucarana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Dailly rent richting de bal. Dailly passt de bal met de wreef. Medved rent richting de bal. Klungelig pakt Medved de bal. Medved draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Allright 1:0

15e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft een lange en hoge pass. Wyczałkowski kopt de bal weg. Chiţulescu geeft de bal voor. Medved krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Macías geeft een hoge lob. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostręga. Ostręga krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ebner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macías met een sublieme pass. Boissier rent richting de bal. Boissier schiet op doel. Apucarana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
peharttec - Allright 1:1

28e minuut.
Ebner met een snelle inworp. Macías rent richting de bal. Macías passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kristoffersen de bal. Kristoffersen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dailly passt de bal zonder na te denken. Ebner is nu in balbezit. Ebner passt de bal in één keer door. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wasmosy rent richting de bal. Costabal verovert de bal door een tackle van achteren. Costabal passt de bal met de wreef. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Allright 2:1

36e minuut.
Seolin rent richting de bal. Seolin probeert naar een medespeler te passen. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier haalt uit met een fantastische trap. Apucarana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
peharttec - Allright 2:2

40e minuut.
Boissier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ostręga de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ebner zal de hoekschop nemen. Boissier krijgt zijn hoofd ertegen. Apucarana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Inworp. Ebner met de inworp. Macías speelt de bal door. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 52%, Allright 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
peharttec - Allright 2:2

47e minuut.
Miloš rent richting de bal. Miloš passt de bal zonder na te denken. Seolin heeft problemen om de bal te vangen. Seolin geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. Apucarana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Dailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dailly passt de bal zonder na te denken. Macías probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Macías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marinakis is nu in balbezit. Costabal onderschept slim de pass. Costabal schiet op doel. Laikmaa bokst de bal weg.

54e minuut.
Dailly met een sublieme pass. Seolin rent richting de bal. Seolin geeft een hoge lob. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Miloš rent richting de bal. Miloš speelt de bal door. Seolin heeft problemen om de bal te vangen. Seolin geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen springt en kopt de bal. Apucarana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Macías passt de bal met de wreef. Ebner is nu in balbezit. Ebner passt de bal in één keer door. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dailly is nu in balbezit. Dailly speelt de bal door. Boissier is nu in balbezit. Boissier draait met de bal, schiet en ... Apucarana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Allright 2:3

71e minuut.
Dailly rent richting de bal. Dailly passt de bal zonder na te denken. Seolin rent richting de bal. Seolin geeft de bal voor. Boissier maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kristoffersen is nu in balbezit. Boniforti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kristoffersen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kristoffersen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Allright 2:4

79e minuut.
Laikmaa trapt de bal weg. Marinakis kopt de bal weg. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Apucarana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Allright 2:5

85e minuut.
Vascu met een sublieme pass. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski speelt de bal door. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Allright 3:5

89e minuut.
Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski speelt de bal door. Costabal rent richting de bal. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Allright 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 60%, Allright 40%.
peharttec - Allright 4:5