Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siron Spicul Salcud
MMXXI Tactiek 1.01.1.22
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 63.5
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi speelt de bal door. Coşerea rent richting de bal. Coşerea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Spicul Salcud 0:1

11e minuut.
Boa geeft een lange en hoge pass. Montenaro is nu in balbezit. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea geeft een lange en hoge pass. Coşerea maakt een snoekduik en kopt de bal. Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ivanko rent richting de bal. Ivanko geeft een hoge lob. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boa met de inworp. Lamotte rent richting de bal. Lamotte geeft de bal voor. Montenaro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi passt de bal zonder na te denken. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ayverdi met een sublieme pass. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu passt de bal met de wreef. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel. Şerb bokst de bal weg. Paal!

38e minuut.
den Bosscher passt de bal zonder na te denken. Giesen probeert naar een medespeler te passen. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi geeft een hoge lob. Troonen springt en kopt de bal. Şerb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Socea. Socea krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pańczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Pańczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Giesen geeft de bal voor. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel. Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Troonen is nu in balbezit. Troonen schiet op doel. Şerb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Spicul Salcud 0:2

44e minuut.
Ivanko passt de bal in één keer door. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi met een sublieme pass. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 72%, Spicul Salcud 28%.
Siron - Spicul Salcud 0:2

49e minuut.
Ceauşescu speelt de bal door. Troonen probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Troonen rent richting de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi passt de bal zonder na te denken. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel. Şerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Spicul Salcud 0:3

57e minuut.
Pirela kopt de bal weg. Babaşahin heeft problemen om de bal te vangen. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Şerb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Pirela heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Coşerea rent richting de bal. Coşerea draait met de bal, schiet en ... Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ivanko probeert naar een medespeler te passen. Pirela is nu in balbezit. Pirela speelt de bal door. Troonen is nu in balbezit. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Şerb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Pirela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirela geeft de bal voor. Klungelig pakt Lamotte de bal. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Alfaia kopt de bal weg. Troonen rent richting de bal. Troonen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coşerea de bal. Coşerea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Spicul Salcud 0:4

76e minuut.
Ayverdi heeft problemen om de bal te vangen. Ayverdi geeft een hoge lob. Boa heeft problemen om de bal te vangen. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ... Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Socea rent richting de bal. Coşerea onderschept slim de pass. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea draait met de bal, schiet en ... Şerb bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Ayverdi de bal. Ayverdi geeft een hoge lob. Daar is Boa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troonen is nu in balbezit. Troonen draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Pirela geeft de bal voor. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea schiet op doel. Şerb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Spicul Salcud 0:5

84e minuut.
Ceauşescu probeert naar een medespeler te passen. Ayverdi heeft problemen om de bal te vangen. Ayverdi probeert naar een medespeler te passen. Boa rent richting de bal. Boa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ivanko rent richting de bal. Ivanko geeft een lange en hoge pass. Troonen is nu in balbezit. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Babaşahin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Troonen rent richting de bal. Troonen passt de bal in één keer door. Pirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pirela de bal. Pirela geeft een hoge lob. Şerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Babaşahin de bal. Coşerea rent richting de bal. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. Şerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 80%, Spicul Salcud 20%.
Siron - Spicul Salcud 0:5