Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud Siron
1.01.1.22 Tactiek MMXXI
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.7 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Pańczyszyn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayverdi met een snelle inworp. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu passt de bal in één keer door. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Siron 1:0

9e minuut.
Beingolea probeert naar een medespeler te passen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea geeft de bal voor. Kanarellis heeft problemen om de bal te vangen. Kanarellis draait met de bal, schiet en ... Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pirela geeft een lange en hoge pass. Coşerea is nu in balbezit. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădulescu passt de bal in één keer door. Romero Gavilanes is nu in balbezit. Romero Gavilanes geeft de bal voor. Razeto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu geeft een hoge lob. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto schiet op doel. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - Siron 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 34%, Siron 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spicul Salcud - Siron 1:1

51e minuut.
Ceauşescu met een sublieme pass. Pirela is nu in balbezit. Pirela speelt de bal door. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ceauşescu onderschept slim de pass. Ceauşescu met een sublieme pass. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Siron 2:1

65e minuut.
Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ayverdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayverdi probeert naar een medespeler te passen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pleşu verovert de bal door een tackle van achteren. Pirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirela geeft een lange en hoge pass. Coşerea kan de bal niet met de borst controleren. Coşerea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pirela speelt de bal door. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi passt de bal met de wreef. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pirela passt de bal met de wreef. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis geeft een lange en hoge pass. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Maciąg passt de bal met de wreef. Romero Gavilanes rent richting de bal. Romero Gavilanes passt de bal in één keer door. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit schiet op doel. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 32%, Siron 68%.
Spicul Salcud - Siron 2:1