Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FRATII DIN TEI Diamo
451 Tactiek 1
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 60.3
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Rudnik heeft problemen om de bal te vangen. Rudnik met een sublieme pass. Istvan is nu in balbezit. Istvan geeft een lange en hoge pass. Venuti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - Diamo 0:1

26e minuut.
Tanpınar onderschept slim de pass. Tanpınar probeert naar een medespeler te passen. Orozco met een sublieme pass. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mushev passt de bal in één keer door. Büchner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akifli. Akifli krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Venuti passt de bal in één keer door. Rudnik rent richting de bal. Rudnik passt de bal in één keer door. Tấn Minh geeft een lange en hoge pass. Venuti springt en kopt de bal. Zagoraios bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 49%, Diamo 51%.
FRATII DIN TEI - Diamo 0:1

67e minuut.
Tấn Minh speelt de bal door. Istvan is nu in balbezit. Met opzet legt Tanpınar zijn tegenspeler op de grond. Tanpınar krijgt een gele kaart. Istvan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Istvan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Venuti springt en kopt de bal. Zagoraios bokst de bal weg.

72e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas speelt de bal door. Lupu rent richting de bal. Duma onderschept slim de pass. Duma schiet op doel. Żero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Grajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap. Żero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Orozco passt de bal met de wreef. Pacak rent richting de bal. Met opzet legt Mushev zijn tegenspeler op de grond. Mushev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 40%, Diamo 60%.
FRATII DIN TEI - Diamo 0:1