Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Daredevils F.C Universitatea Craiova
cevanou 3 att2 Tactiek l2test
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 61.4
uitstekend Schieten solide
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Pacan kopt de bal weg. Alunni heeft problemen om de bal te vangen. Alunni met een sublieme pass. Gita rent richting de bal. Gita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Coroianu passt de bal zonder na te denken. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar probeert naar een medespeler te passen. Gutermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas geeft een lange en hoge pass. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - F.C Universitatea Craiova 1:0

38e minuut.
Podgorean passt de bal in één keer door. Daar is Piţurcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iwaszko. Piţurcă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gutermann wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ibukić geeft een lange en hoge pass. Piţurcă speelt de bal door. Gutermann is nu in balbezit. Podgorean rent richting de bal. Podgorean haalt uit met een fantastische trap. Oršul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 60%, F.C Universitatea Craiova 40%.
The Daredevils - F.C Universitatea Craiova 1:0

54e minuut.
Amnar rent richting de bal. Ribas onderschept slim de pass. Ribas met een sublieme pass. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nağıyev geeft een lange en hoge pass. Ibukić rent richting de bal. Gita verovert de bal door een tackle van achteren. Gita schiet op doel. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - F.C Universitatea Craiova 2:0

66e minuut.
Alunni onderschept slim de pass. Alunni probeert naar een medespeler te passen. Gita rent richting de bal. Gita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - F.C Universitatea Craiova 3:0

72e minuut.
Gita kopt de bal weg. Coroianu is nu in balbezit. Pacan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pacan krijgt een gele kaart.

73e minuut.
do Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean verovert de bal door een tackle van achteren. Podgorean met een sublieme pass. Gutermann rent richting de bal. Gutermann haalt uit met een fantastische trap. Oršul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - F.C Universitatea Craiova 3:1

78e minuut.
Nağıyev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alunni de bal. Alunni passt de bal met de wreef. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita schiet op doel. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 54%, F.C Universitatea Craiova 46%.
The Daredevils - F.C Universitatea Craiova 3:1