Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud Allright
1.01.1.22 Tactiek Portocala™
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
63.7 gemiddelde waardering 62.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Miloš is nu in balbezit. Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan met een sublieme pass. Daar is Ayverdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coşerea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Allright 1:0

16e minuut.
Troonen passt de bal zonder na te denken. Daar is Pirela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirela speelt de bal door. Troonen rent richting de bal. Troonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Allright 2:0

24e minuut.
Giesen verovert de bal door een tackle van achteren. Ayverdi speelt de bal door. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kightly probeert naar een medespeler te passen. Seolin is nu in balbezit. Ceauşescu begaat een overtreding. Ceauşescu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Seolin speelt de bal door. Boissier probeert naar een medespeler te passen. Ebner is nu in balbezit. Ebner geeft een hoge lob. Marrentinho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
den Bosscher passt de bal met de wreef. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi geeft een hoge lob. Troonen krijgt zijn hoofd ertegen. Laikmaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pirela speelt de bal door. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grada begaat een overtreding. Troonen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ceauşescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Macías probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seolin met een sublieme pass. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pirela met een snelle inworp. Ceauşescu geeft een hoge lob. Troonen kopt de bal weg. Ayverdi heeft problemen om de bal te vangen. Ayverdi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 38%, Allright 62%.
Spicul Salcud - Allright 2:0

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Boissier stond buitenspel. den Bosscher maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coşerea rent richting de bal. Coşerea draait met de bal, schiet en ... Laikmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Allright 3:0

53e minuut.
Kightly rent richting de bal. Kightly geeft de bal voor. Ebner rent richting de bal. Ebner geeft een hoge lob. Boissier maakt een snoekduik en kopt de bal. Filantropol bokst de bal weg.

56e minuut.
Ayverdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivanko rent richting de bal. Ivanko passt de bal met de wreef. Ayverdi geeft een hoge lob. Troonen maakt een snoekduik en kopt de bal. Laikmaa bokst de bal weg. Laikmaa probeert naar een medespeler te passen. Ayverdi kopt de bal weg. Miloš heeft problemen om de bal te vangen. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Pirela geeft de bal voor. Coşerea kopt de bal weg. Klungelig pakt Ayverdi de bal. Ayverdi geeft een hoge lob. Troonen krijgt zijn hoofd ertegen. Laikmaa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Pirela passt de bal in één keer door. Troonen is nu in balbezit. Pirela is nu in balbezit. Pirela geeft de bal voor. Coşerea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Coşerea probeert de bal aan de voet te houden. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Miloš de bal onder controle te krijgen. Laikmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Allright 4:0

69e minuut.
Ivanko passt de bal in één keer door. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi probeert naar een medespeler te passen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Giesen met een snelle inworp. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi passt de bal in één keer door. Ivanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Macías probeert naar een medespeler te passen. Seolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seolin passt de bal zonder na te denken. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ceauşescu passt de bal in één keer door. Pirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirela passt de bal met de wreef. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
den Bosscher is nu in balbezit. Marrentinho begaat een overtreding. den Bosscher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfaia met een snel genomen vrije trap. Ayverdi heeft problemen om de bal te vangen. Ayverdi geeft een hoge lob. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ebner probeert naar een medespeler te passen. Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho geeft een lange en hoge pass. Grozavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu schiet op doel. Filantropol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 39%, Allright 61%.
Spicul Salcud - Allright 4:0