Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allright Spicul Salcud
Portocala™ Tactiek 1.01.1.22
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Colţan passt de bal zonder na te denken. Ebner rent richting de bal. Ebner speelt de bal door. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Macías onderschept slim de pass. Macías passt de bal zonder na te denken. Ebner speelt de bal door. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Šank speelt de bal door. Alfaia onderschept slim de pass. Pleşu rent richting de bal. Ebner verovert de bal door een tackle van achteren. Ebner geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ebner zal de hoekschop nemen. Boissier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Spicul Salcud 1:0

35e minuut.
Wasmosy passt de bal met de wreef. Kightly onderschept slim de pass. Seolin rent richting de bal. Seolin geeft de bal voor. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ayverdi met de inworp. Ceauşescu heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşescu geeft een hoge lob. Daar is Kanarellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanarellis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Macías probeert naar een medespeler te passen. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner met een sublieme pass. Boissier rent richting de bal. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Spicul Salcud 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 52%, Spicul Salcud 48%.
Allright - Spicul Salcud 2:0

48e minuut.
Crossa geeft de bal voor. Grada met een sublieme pass. Seolin is nu in balbezit. Seolin geeft een hoge lob. Kristoffersen springt en kopt de bal. Văcaru bokst de bal weg.

51e minuut.
Ebner geeft de bal voor. den Bosscher rent richting de bal. den Bosscher passt de bal zonder na te denken. Boissier rent richting de bal. Boissier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Spicul Salcud 3:0

51e minuut.
Šank raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dailly komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ebner passt de bal in één keer door. Alfaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Spicul Salcud 4:0

78e minuut.
Beingolea speelt de bal door. Macías met een sublieme pass. Ebner rent richting de bal. Ebner geeft een lange en hoge pass. Boissier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Spicul Salcud 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 51%, Spicul Salcud 49%.
Allright - Spicul Salcud 5:0