Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peharttec Siron
0000 Tactiek MMXXI
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 59.6
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Ostręga rent richting de bal. Ostręga geeft een lange en hoge pass. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Romero Gavilanes passt de bal zonder na te denken. Ryba rent richting de bal. Ryba passt de bal zonder na te denken. Razeto is nu in balbezit. Razeto schiet op doel. Apucarana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu met een sublieme pass. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Siron 1:0

8e minuut.
Vascu speelt de bal door. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski met een sublieme pass. Medved is nu in balbezit. Medved draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Siron 2:0

22e minuut.
Medved rent richting de bal. Pascu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Medved is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vascu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chiţulescu kopt de bal weg. Louis heeft problemen om de bal te vangen. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rădulescu passt de bal zonder na te denken. Razeto is nu in balbezit. Met opzet legt Boniforti zijn tegenspeler op de grond. Boniforti krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Soplica geeft een lange en hoge pass. Inworp. Theodorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyczałkowski geeft de bal voor. Chiţulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Razeto rent richting de bal. Gappa verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu met een sublieme pass. Ávila is nu in balbezit. Ávila geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero Gavilanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Gavilanes passt de bal met de wreef. Razeto rent richting de bal. Razeto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Vascu rent richting de bal. Vascu passt de bal zonder na te denken. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Siron 3:0

37e minuut.
Rădulescu geeft een hoge lob. Ryba probeert de bal met de borst te controleren. Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba onderschept slim de pass. Ryba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Siron 3:1

44e minuut.
Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu met een sublieme pass. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft een hoge lob. Medved maakt een snoekduik en kopt de bal. Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 42%, Siron 58%.
peharttec - Siron 3:1

46e minuut.
Contra komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peppas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Theodorescu de bal. Theodorescu geeft de bal voor. Peppas heeft problemen om de bal te vangen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft de bal voor. Strzykalski bokst de bal weg.

54e minuut.
Achmed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu passt de bal in één keer door. Razeto rent richting de bal. Razeto schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Achmed passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ryba stond buitenspel. Contra neemt vlug de vrije trap. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved draait met de bal, schiet en ... Strzykalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ostręga kopt de bal weg. Contra probeert naar een medespeler te passen. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu geeft een hoge lob. Ryba springt en kopt de bal. Apucarana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maciąg komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ávila heeft problemen om de bal te vangen. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila begaat een overtreding. Ávila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 44%, Siron 56%.
peharttec - Siron 3:1