Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siron peharttec
4-4-2 Tactiek 0000
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 68.7
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Medved passt de bal met de wreef. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Medved de bal. Medved schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Louis probeert naar een medespeler te passen. Maciąg geeft de bal voor. Vascu met een sublieme pass. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Louis geeft een hoge lob. Inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiţulescu geeft de bal voor. Pańczyszyn kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Louis heeft problemen om de bal te vangen. Strzykalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - peharttec 0:1

20e minuut.
Louis kopt de bal weg. Romero Gavilanes geeft een hoge lob. Razeto kopt de bal weg. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit haalt uit met een fantastische trap. Apucarana bokst de bal weg.

22e minuut.
Costabal rent richting de bal. Louis speelt de bal door. Medved rent richting de bal. Medved schiet op doel. Strzykalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiţulescu speelt de bal door. Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero Gavilanes begaat een overtreding. Romero Gavilanes krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Theodorescu geeft een lange en hoge pass. Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. Razeto kopt de bal weg. Lepetit rent richting de bal. Lepetit draait met de bal, schiet en ... Apucarana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mandlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandlík geeft een hoge lob. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski geeft de bal voor. Costabal maakt een snoekduik en kopt de bal. Strzykalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 65%, peharttec 35%.
Siron - peharttec 0:1

46e minuut.
Wyczałkowski passt de bal in één keer door. Costabal is nu in balbezit. Costabal passt de bal zonder na te denken. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Pascu is nu in balbezit. Medved onderschept slim de pass. Medved haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - peharttec 0:2

53e minuut.
Soplica rent richting de bal. Soplica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiţulescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Medved kopt de bal weg. Daar is Boa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Soplica kopt de bal weg. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Wyczałkowski speelt de bal door. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wyczałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Medved krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Louis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - peharttec 0:3

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achmed komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Boniforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit verovert de bal door een tackle van achteren. Lepetit passt de bal met de wreef. Razeto rent richting de bal. Razeto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 69%, peharttec 31%.
Siron - peharttec 0:3