Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Daredevils FRATII DIN TEI
cevanou 3 att2 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Pontones probeert naar een medespeler te passen. do Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. do Nascimento met een sublieme pass. Büchner rent richting de bal. Büchner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oršul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Orozco passt de bal zonder na te denken. Mushev rent richting de bal. Inworp. Gnako zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mushev geeft de bal voor. Oršul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - FRATII DIN TEI 0:1

20e minuut.
Orozco rent richting de bal. Orozco speelt de bal door. Mushev rent richting de bal. Mushev geeft een hoge lob. Duma krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Duma onderschept slim de pass. Nağıyev geeft de bal voor. Gnako geeft een hoge lob. Duma springt en kopt de bal. Oršul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - FRATII DIN TEI 0:2

31e minuut.
Mushev is nu in balbezit. Mushev geeft de bal voor. Wielgusiak heeft problemen om de bal te vangen. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - FRATII DIN TEI 0:3

33e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas met een sublieme pass. Gita rent richting de bal. Gita draait met de bal, schiet en ... Zagoraios bokst de bal weg.

38e minuut.
Büchner is nu in balbezit. Büchner passt de bal met de wreef. Pontones is nu in balbezit. Duma onderschept slim de pass. Duma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alunni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alunni passt de bal zonder na te denken. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita draait met de bal, schiet en ... Zagoraios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - FRATII DIN TEI 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 61%, FRATII DIN TEI 39%.
The Daredevils - FRATII DIN TEI 1:3

62e minuut.
Soave heeft problemen om de bal te vangen. Alunni verovert de bal door een tackle van achteren. Alunni passt de bal zonder na te denken. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Zagoraios probeert naar een medespeler te passen. Büchner kopt de bal weg. Klungelig pakt Pontones de bal. Duma is nu in balbezit. Duma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Gita rent richting de bal. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan passt de bal in één keer door. Gita rent richting de bal. Gita draait met de bal, schiet en ... Zagoraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - FRATII DIN TEI 2:3

69e minuut.
Mushev geeft een lange en hoge pass. Daar is Duma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Nascimento is nu in balbezit. Duma onderschept slim de pass. Duma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - FRATII DIN TEI 2:4

70e minuut.
Duma is nu in balbezit. Duma passt de bal zonder na te denken. Gnako met een sublieme pass. Salinas rent richting de bal. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ribas onderschept slim de pass. Ribas speelt de bal door. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita draait met de bal, schiet en ... Zagoraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - FRATII DIN TEI 3:4

90e minuut.
Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas passt de bal met de wreef. Salinas onderschept slim de pass. Gita rent richting de bal. Gita haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 46%, FRATII DIN TEI 54%.
The Daredevils - FRATII DIN TEI 3:4