Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FRATII DIN TEI The Daredevils
451 Tactiek cevanou 3 att2
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Gnako met een snelle inworp. Ribas is nu in balbezit. Ribas passt de bal met de wreef. Alunni geeft de bal voor. Gita springt en kopt de bal. Zagoraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mushev probeert de bal met de borst te controleren. Mushev met een sublieme pass. Daar is Andrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrey geeft een lange en hoge pass. Duma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Alunni geeft de bal voor. Lema kopt de bal weg. Nağıyev met een sublieme pass. Klungelig pakt Gita de bal. Gita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mushev geeft een lange en hoge pass. Duma heeft problemen om de bal te vangen. Wielgusiak is nu in balbezit. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - The Daredevils 1:0

27e minuut.
Nağıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Nağıyev geeft de bal voor. Ribas kopt de bal weg. Gita rent richting de bal. Gita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pontones rent richting de bal. Mushev onderschept slim de pass. Nağıyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nağıyev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 46%, The Daredevils 54%.
FRATII DIN TEI - The Daredevils 1:0

51e minuut.
Ribas speelt de bal door. Pacan rent richting de bal. Gita is nu in balbezit. Gita haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FRATII DIN TEI - The Daredevils 1:1

64e minuut.
Soave verovert de bal door een tackle van achteren. Soave met een sublieme pass. do Nascimento rent richting de bal. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Büchner passt de bal in één keer door. Andrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnako rent richting de bal. Gnako geeft een hoge lob. Duma springt en kopt de bal. Oršul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrey is nu in balbezit. Andrey draait met de bal, schiet en ... Oršul werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 40%, The Daredevils 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FRATII DIN TEI - The Daredevils 1:1