Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 56146
Diamo peharttec
1 Tactiek 0000
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 65.7
solid Schieten formidable
good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Akifli heeft problemen om de bal te vangen. Tấn Minh speelt de bal door. Protasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Protasiewicz passt de bal met de wreef. Medved rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - peharttec 0:1

5e minuut.
Inworp. Pacak met de inworp. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medved schiet op doel. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu speelt de bal door. Wyczałkowski speelt de bal door. Medved rent richting de bal. Medved schiet op doel. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lupu geeft een lange en hoge pass. Gappa rent richting de bal. Gappa probeert naar een medespeler te passen. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Istvan geeft de bal voor. Klungelig pakt Ostręga de bal. Venuti is nu in balbezit. Venuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diamo - peharttec 1:1

23e minuut.
Ling-Bum kopt de bal weg. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal in één keer door. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Protasiewicz kopt de bal weg. Daar is Mandlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu speelt de bal door. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vascu geeft een lange en hoge pass. Protasiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Medved is nu in balbezit. Medved schiet op doel. Żero bokst de bal weg.

33e minuut.
Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu passt de bal in één keer door. Lupu is nu in balbezit. Medved onderschept slim de pass. Medved draait met de bal, schiet en ... Żero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pacak speelt de bal door. Venuti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostręga. Ostręga krijgt een gele kaart. Venuti raakt geblesseerd tijdens het duel. Tấn Minh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Venuti is nu in balbezit. Venuti draait met de bal, schiet en ... Apucarana bokst de bal weg.

36e minuut.
Medved passt de bal met de wreef. Wyczałkowski probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. Żero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - peharttec 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 69%, peharttec 31%.
Diamo - peharttec 1:2

50e minuut.
Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu passt de bal met de wreef. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski geeft een hoge lob. Chiţulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak met een sublieme pass. Akifli rent richting de bal. Akifli draait met de bal, schiet en ... Apucarana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diamo - peharttec 2:2

68e minuut.
Ávila rent richting de bal. Ávila met een sublieme pass. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu geeft een lange en hoge pass. Medved krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - peharttec 2:3

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Apucarana trapt de bal weg. Wyczałkowski kopt de bal weg. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Boniforti geeft een lange en hoge pass. Medved rent richting de bal. Lupu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medved roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Medved kan niet meer verder spelen. Boers komt het veld opgelopen. Boers neemt de penalty, wat een uithaal! Żero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - peharttec 2:4

88e minuut.
Theodorescu speelt de bal door. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Daar is Boers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 66%, peharttec 34%.
Diamo - peharttec 2:4