Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peharttec Diamo
0000 Tactiek ddr2
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
66.7 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Wyczałkowski speelt de bal door. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu geeft de bal voor. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Perelló passt de bal zonder na te denken. Bermúdez is nu in balbezit. Mandlík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermúdez raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Formáček neemt zijn aanloop. Apucarana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gappa kopt de bal weg. Rudnik geeft een hoge lob. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Diamo 0:1

25e minuut.
Wyczałkowski met de inworp. Formáček rent richting de bal. Met opzet legt Theodorescu zijn tegenspeler op de grond. Theodorescu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ling-Bum heeft problemen om de bal te vangen. Chiţulescu is nu in balbezit. Met opzet legt Ling-Bum zijn tegenspeler op de grond. Ling-Bum krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Wyczałkowski passt de bal in één keer door. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Minh begaat een overtreding. Medved raakt geblesseerd tijdens het duel. Theodorescu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 44%, Diamo 56%.
peharttec - Diamo 0:1

51e minuut.
Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved haalt uit met een fantastische trap. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grajewski is nu in balbezit. Chiţulescu onderschept slim de pass. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Formáček de bal. Formáček passt de bal in één keer door. Venuti is nu in balbezit. Venuti draait met de bal, schiet en ... Apucarana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Diamo 0:2

76e minuut.
Theodorescu geeft een hoge lob. Chiţulescu rent richting de bal. Wlisłocki rent richting de bal. Medved onderschept slim de pass. Medved haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 32%, Diamo 68%.
peharttec - Diamo 0:2