Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud The Daredevils
1.01.1.22 Tactiek cevanou 3 att2
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
59.6 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Coşerea passt de bal in één keer door. Pirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirela geeft een lange en hoge pass. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ceauşescu kopt de bal weg. Giesen geeft een lange en hoge pass. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis draait met de bal, schiet en ... Oršul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - The Daredevils 1:0

14e minuut.
Kanarellis rent richting de bal. Iwaszko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceauşescu. Iwaszko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Iwaszko kan niet meer verder spelen. Serrano Eugui komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Nağıyev passt de bal zonder na te denken. Gita is nu in balbezit. Pacan speelt de bal door. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - The Daredevils 1:1

25e minuut.
Beingolea onderschept slim de pass. Beingolea met een sublieme pass. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi geeft een hoge lob. Coşerea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Beingolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beingolea geeft een lange en hoge pass. Coşerea rent richting de bal. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. Oršul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - The Daredevils 2:1

31e minuut.
Nağıyev is nu in balbezit. Nağıyev passt de bal in één keer door. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita onderschept slim de pass. Gita schiet op doel. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Giesen de bal. Pacan is nu in balbezit. Pacan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - The Daredevils 2:2

35e minuut.
Giesen geeft de bal voor. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu passt de bal met de wreef. Ayverdi geeft de bal voor. Coşerea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 33%, The Daredevils 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spicul Salcud - The Daredevils 2:2

46e minuut.
Coşerea passt de bal met de wreef. Pirela is nu in balbezit. Pirela speelt de bal door. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel. Oršul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pirela zal de hoekschop nemen. Ayverdi kopt de bal weg. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - The Daredevils 3:2

48e minuut.
Ceauşescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgusiak maakt een afschuwelijke overtreding. Coşerea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Coşerea kan niet meer verder spelen. Asilefe komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Serrano Eugui verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano Eugui geeft een lange en hoge pass. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Ayverdi geeft de bal voor. Pirela kopt de bal weg. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe schiet op doel. Oršul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Baleani geeft een hoge lob. Inworp. Ayverdi met een snelle inworp. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pleşu passt de bal in één keer door. Nağıyev is nu in balbezit. Nağıyev passt de bal zonder na te denken. Pacan is nu in balbezit. Pacan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ribas passt de bal in één keer door. Pacan is nu in balbezit. Alunni rent richting de bal. Pacan is nu in balbezit. Pacan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 31%, The Daredevils 69%.
Spicul Salcud - The Daredevils 3:2