Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FRATII DIN TEI Allright
451 Tactiek Portocala™
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
57.2 gemiddelde waardering 65.6
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Marrentinho kopt de bal weg. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner passt de bal met de wreef. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ebner rent richting de bal. Ebner passt de bal in één keer door. Seolin probeert naar een medespeler te passen. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Seolin is nu in balbezit. Seolin speelt de bal door. Ebner rent richting de bal. Ebner geeft een lange en hoge pass. Marrentinho krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Marrentinho de bal. Marrentinho passt de bal zonder na te denken. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner geeft een lange en hoge pass. Marasca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy geeft een hoge lob. Marasca kopt de bal weg. Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho draait met de bal, schiet en ... Zagoraios bokst de bal weg.

34e minuut.
Wasmosy geeft de bal voor. Marrentinho rent richting de bal. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner geeft de bal voor. Marasca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 72%, Allright 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FRATII DIN TEI - Allright 0:0

56e minuut.
Colţan rent richting de bal. Macías rent richting de bal. Macías geeft een lange en hoge pass. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - Allright 0:1

60e minuut.
Soave speelt de bal door. Gnako met een sublieme pass. Klungelig pakt Mushev de bal. Mushev geeft een hoge lob. Duma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Duma passt de bal met de wreef. Macías speelt de bal door. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner geeft een hoge lob. Marrentinho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Macías onderschept slim de pass. Macías passt de bal met de wreef. Ebner is nu in balbezit. Ebner geeft een hoge lob. Marasca maakt een snoekduik en kopt de bal. Zagoraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mushev passt de bal in één keer door. Marasca heeft problemen om de bal te vangen. Mushev onderschept slim de pass. Mushev geeft een lange en hoge pass. Duma springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Miloš met een sublieme pass. Klungelig pakt Grada de bal. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel. Laikmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FRATII DIN TEI - Allright 1:1

85e minuut.
Duma kopt de bal weg. Orozco rent richting de bal. Met opzet legt Ebner zijn tegenspeler op de grond. Ebner krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas geeft de bal voor. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel. Laikmaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - Allright 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 49%, Allright 51%.
FRATII DIN TEI - Allright 2:1