Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allright FRATII DIN TEI
Portocala™ Tactiek A521
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
66.2 gemiddelde waardering 57.5
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Macías probeert naar een medespeler te passen. Šank rent richting de bal. Šank passt de bal in één keer door. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel. Zagoraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Šank bereikt de bal nog maar net als eerste. Šank met een sublieme pass. Ebner is nu in balbezit. Ebner geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen springt en kopt de bal. Zagoraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ebner geeft een hoge lob. Seolin kopt de bal weg. Mushev is nu in balbezit. Boissier verovert de bal door een tackle van achteren. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zagoraios speelt de bal door. Šank met een sublieme pass. Seolin rent richting de bal. Seolin geeft een hoge lob. Kristoffersen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Macías is nu in balbezit. Macías met een sublieme pass. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FRATII DIN TEI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 35%, FRATII DIN TEI 65%.
Allright - FRATII DIN TEI 1:0

47e minuut.
Seolin passt de bal in één keer door. Šank probeert naar een medespeler te passen. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soave de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Andrey geeft de bal voor. Miloš kopt de bal weg. Šank probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Buitenspel voor Kristoffersen. Goede buitenspelval van de verdediging. Simba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Leopold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma draait met de bal, schiet en ... Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Mushev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Andrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrey speelt de bal door. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ebner passt de bal met de wreef. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnako legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kristoffersen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kristoffersen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FRATII DIN TEI 2:0

57e minuut.
Mushev geeft een lange en hoge pass. Miloš kopt de bal weg. Macías rent richting de bal. Macías geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FRATII DIN TEI 3:0

59e minuut.
Macías met een snelle inworp. Ebner probeert naar een medespeler te passen. Macías heeft problemen om de bal te vangen. Macías geeft de bal voor. Boissier springt en kopt de bal. Zagoraios bokst de bal weg. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FRATII DIN TEI 4:0

69e minuut.
Leopold kopt de bal weg. Klungelig pakt Simba de bal. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Zagoraios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Seolin kopt de bal weg. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Soave onderschept slim de pass. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Andrey probeert naar een medespeler te passen. Büchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Grada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Büchner raakt geblesseerd tijdens het duel. Büchner legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Laikmaa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Seolin rent richting de bal. Seolin geeft een hoge lob. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 39%, FRATII DIN TEI 61%.
Allright - FRATII DIN TEI 4:0