Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: Central
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13689
F.C Universitatea Craiova Siron
l2test Tactiek MMXXI
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 62.2
solide Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu passt de bal in één keer door. Maciąg rent richting de bal. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Ryba krijgt zijn hoofd ertegen. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Romero Gavilanes passt de bal in één keer door. Maciąg rent richting de bal. Maciąg passt de bal met de wreef. Daar is Razeto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razeto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Boa rent richting de bal. Boa passt de bal met de wreef. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu geeft een lange en hoge pass. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rădulescu met de inworp. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg passt de bal in één keer door. Rădulescu geeft de bal voor. Razeto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Siron 0:1

29e minuut.
Razeto kopt de bal weg. Ryba is nu in balbezit. Marynarz begaat een overtreding. Marynarz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Soplica geeft de bal voor. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Riverón zijn tegenspeler op de grond. Riverón krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Buitenspel voor Gutermann. Goede buitenspelval van de verdediging. Louis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu geeft een lange en hoge pass. Razeto maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 51%, Siron 49%.
F.C Universitatea Craiova - Siron 0:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achmed komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zakaryan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Podgorean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boa geeft de bal voor. Razeto is nu in balbezit. Razeto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Inworp. Rădulescu met een snelle inworp. Achmed rent richting de bal. Achmed geeft een hoge lob. Ryba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ioanin rent richting de bal. Ioanin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Podgorean de bal onder controle te krijgen. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Babaşahin geeft de bal voor. Baller bereikt de bal nog maar net als eerste. Baller geeft de bal voor. Piţurcă kopt de bal weg. Gutermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Romero Gavilanes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Podgorean de bal. Podgorean probeert naar een medespeler te passen. Gutermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutermann draait met de bal, schiet en ... Paal! Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Amnar speelt de bal door. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean passt de bal in één keer door. Gutermann rent richting de bal. Gutermann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Rădulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Marynarz de bal. Marynarz geeft een lange en hoge pass. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepetit komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Baller is nu in balbezit. Rădulescu onderschept slim de pass. Rădulescu met een sublieme pass. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit schiet op doel. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pascu rent richting de bal. Piţurcă onderschept slim de pass. Babaşahin begaat een overtreding. Babaşahin krijgt een gele kaart. Piţurcă raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Podgorean neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 34%, Siron 66%.
F.C Universitatea Craiova - Siron 0:1