Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siron F.C Universitatea Craiova
MMXXI Tactiek l2test
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 59.2
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Boa passt de bal met de wreef. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg passt de bal zonder na te denken. Lepetit rent richting de bal. Lepetit haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Achmed is nu in balbezit. Tímár verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Razeto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Baller rent richting de bal. Baller geeft een lange en hoge pass. Amnar rent richting de bal. Razeto onderschept slim de pass. Razeto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lepetit is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Romero Gavilanes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lepetit springt en kopt de bal. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - F.C Universitatea Craiova 1:0

23e minuut.
Python verovert de bal door een tackle van achteren. Python passt de bal in één keer door. Ioanin speelt de bal door. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Maciąg geeft de bal voor. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riverón krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Baller is nu in balbezit. Razeto onderschept slim de pass. Razeto passt de bal zonder na te denken. Lepetit rent richting de bal. Lepetit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tímár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Python bereikt de bal nog maar net als eerste. Python geeft de bal voor. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Romero Gavilanes is nu in balbezit. Romero Gavilanes geeft de bal voor. Razeto kopt de bal weg. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - F.C Universitatea Craiova 2:0

43e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Marynarz geeft de bal voor. Babaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu onderschept slim de pass. Coroianu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - F.C Universitatea Craiova 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 51%, F.C Universitatea Craiova 49%.
Siron - F.C Universitatea Craiova 2:1

54e minuut.
Louis speelt de bal door. Ioanin geeft de bal voor. Klungelig pakt Babaşahin de bal. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu draait met de bal, schiet en ... Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pascu de bal. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu draait met de bal, schiet en ... Strzykalski bokst de bal weg.

58e minuut.
Soplica kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Achmed de bal onder controle te krijgen. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ioanin met een sublieme pass. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar passt de bal met de wreef. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă schiet op doel. Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Quintijn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 53%, F.C Universitatea Craiova 47%.
Siron - F.C Universitatea Craiova 2:1