Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud Diamo
1.01.1.22 Tactiek incercare
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.7 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


27e minuut.
Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu geeft de bal voor. Lupu rent richting de bal. Kanarellis verovert de bal door een tackle van achteren. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lupu kopt de bal weg. Crossa rent richting de bal. Tấn Minh begaat een overtreding. Tấn Minh krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ivanko passt de bal zonder na te denken. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupu begaat een overtreding. Lupu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rudnik geeft een lange en hoge pass. Tấn Minh kopt de bal weg. Ciolţea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Venuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Venuti draait met de bal, schiet en ... Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ayverdi geeft een lange en hoge pass. Lupu geeft een lange en hoge pass. Ivanko speelt de bal door. Troonen is nu in balbezit. Troonen draait met de bal, schiet en ... Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 25%, Diamo 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spicul Salcud - Diamo 0:0

46e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal zonder na te denken. Venuti rent richting de bal. Venuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Diamo 0:1

54e minuut.
Venuti passt de bal in één keer door. Bermúdez rent richting de bal. Crossa maakt een afschuwelijke overtreding. Crossa krijgt een gele kaart. Bermúdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Istvan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

57e minuut.
Văcaru is nu in balbezit. Văcaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tấn Minh met een snelle inworp. Pacak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Beingolea verovert de bal door een tackle van achteren. Beingolea passt de bal in één keer door. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ... Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Beingolea geeft een lange en hoge pass. Crossa controleert de bal met de borst. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanko onderschept slim de pass. Ivanko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi draait met de bal, schiet en ... Żero bokst de bal weg.

87e minuut.
Venuti rent richting de bal. Crossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Diamo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 42%, Diamo 58%.
Spicul Salcud - Diamo 0:2