Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peharttec The Daredevils
0000 Tactiek cevanou 3 att2
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten solid
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Klungelig pakt Ribas de bal. Ávila rent richting de bal. Ávila geeft een hoge lob. Costabal springt en kopt de bal. Oršul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - The Daredevils 1:0

10e minuut.
Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Chiţulescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - The Daredevils 2:0

18e minuut.
Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Chiţulescu kopt de bal weg. Costabal rent richting de bal. Costabal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chiţulescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Contra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 26%, The Daredevils 74%.
peharttec - The Daredevils 2:0

64e minuut.
Daar is Zarandona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costabal rent richting de bal. Pontones is nu in balbezit. Costabal onderschept slim de pass. Costabal schiet op doel. Oršul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Costabal geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Pacan kopt de bal weg. Gita rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostręga. Ostręga krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Ávila is nu in balbezit. Ávila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oršul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Pacan rent richting de bal. Gita is nu in balbezit. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - The Daredevils 2:1

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oršul niet meer kan verder spelen. Pírek komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ribas speelt de bal door. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan onderschept slim de pass. Pacan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 35%, The Daredevils 65%.
peharttec - The Daredevils 2:1