Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siron FRATII DIN TEI
MMXXI Tactiek 451
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 57.5
formidable Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Maciąg probeert naar een medespeler te passen. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu passt de bal zonder na te denken. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Salinas probeert naar een medespeler te passen. Andrey is nu in balbezit. Andrey passt de bal met de wreef. Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lepetit passt de bal in één keer door. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Soplica verovert de bal door een tackle van achteren. Büchner verovert de bal door een tackle van achteren. Büchner passt de bal met de wreef. Orozco is nu in balbezit. Orozco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rădulescu geeft de bal voor. Romero Gavilanes kopt de bal weg. Klungelig pakt Lepetit de bal. Razeto is nu in balbezit. Razeto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Simba bereikt de bal nog maar net als eerste. Simba passt de bal zonder na te denken. Lepetit is nu in balbezit. Razeto rent richting de bal. Razeto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romero Gavilanes met de inworp. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg geeft een hoge lob. Lepetit krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg rent richting de bal. Maciąg speelt de bal door. Romero Gavilanes rent richting de bal. Romero Gavilanes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Razeto kopt de bal weg. Lepetit is nu in balbezit. Simba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepetit raakt geblesseerd tijdens het duel. Rădulescu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 50%, FRATII DIN TEI 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siron - FRATII DIN TEI 0:0

53e minuut.
Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg passt de bal met de wreef. Tanpınar heeft problemen om de bal te vangen. Razeto onderschept slim de pass. Razeto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zagoraios probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Simba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepetit is nu in balbezit. Lepetit haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădulescu speelt de bal door. Boa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Razeto de bal. Razeto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Romero Gavilanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Gavilanes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Büchner de bal. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Achmed komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Boa probeert de bal aan de voet te houden. Soplica rent richting de bal. Orozco onderschept slim de pass. Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Orozco schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Orozco speelt de bal door. Büchner met een sublieme pass. Duma is nu in balbezit. Duma haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - FRATII DIN TEI 0:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soplica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Achmed is nu in balbezit. Achmed geeft een lange en hoge pass. Lepetit maakt een snoekduik en kopt de bal. Zagoraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Klungelig pakt Simba de bal. Achmed rent richting de bal. Achmed passt de bal met de wreef. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Ryba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 48%, FRATII DIN TEI 52%.
Siron - FRATII DIN TEI 0:1