Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allright F.C Universitatea Craiova
Portocala™ Tactiek l2test
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
65.8 gemiddelde waardering 63.4
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Marynarz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seolin met een snelle inworp. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Macías is nu in balbezit. Macías passt de bal zonder na te denken. Daar is Boissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boissier schiet op doel. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - F.C Universitatea Craiova 1:0

9e minuut.
Ioanin probeert naar een medespeler te passen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean passt de bal met de wreef. Gutermann rent richting de bal. Gutermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Allright - F.C Universitatea Craiova 1:1

17e minuut.
Baller rent richting de bal. Baller geeft de bal voor. Inworp. Kosecki met een snelle inworp. Seolin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Macías passt de bal in één keer door. Ebner is nu in balbezit. Ebner geeft een hoge lob. Boissier is nu in balbezit. Boissier draait met de bal, schiet en ... Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Riverón kopt de bal weg. Macías met een sublieme pass. Klungelig pakt Ebner de bal. Ebner geeft een hoge lob. Boissier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ebner heeft problemen om de bal te vangen. Ebner passt de bal met de wreef. Macías geeft een lange en hoge pass. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ioanin geeft een hoge lob. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă geeft een lange en hoge pass. Gutermann rent richting de bal. Gutermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - F.C Universitatea Craiova 1:2

36e minuut.
Ebner geeft een lange en hoge pass. Kosecki kopt de bal weg. Daar is Baller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho draait met de bal, schiet en ... Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías probeert naar een medespeler te passen. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner geeft de bal voor. Marrentinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Macías passt de bal zonder na te denken. Ebner is nu in balbezit. Ebner probeert naar een medespeler te passen. Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 36%, F.C Universitatea Craiova 64%.
Allright - F.C Universitatea Craiova 1:2

66e minuut.
Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podgorean geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ibukić neemt vlug de vrije trap. Amnar heeft problemen om de bal te vangen. Grada geeft een lange en hoge pass. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier draait met de bal, schiet en ... Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ioanin passt de bal met de wreef. Marrentinho is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ebner neemt de hoekschop. Kosecki krijgt zijn hoofd ertegen. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Miloš verovert de bal door een tackle van achteren. Miloš geeft de bal voor. Klungelig pakt Baller de bal. Kosecki rent richting de bal. Kosecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 45%, F.C Universitatea Craiova 55%.
Allright - F.C Universitatea Craiova 1:2