Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 17:28
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: Central
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 27233
F.C Universitatea Craiova Allright
l2test Tactiek Portocala™
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 67
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seolin met een snelle inworp. Šank geeft een lange en hoge pass. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan bokst de bal weg. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seolin neemt de hoekschop. Ebner springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Baller geeft de bal voor. Piţurcă rent richting de bal. Wasmosy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wasmosy krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ioanin verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin geeft een lange en hoge pass. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grada de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Grada onderschept slim de pass. Grada passt de bal in één keer door. Podgorean speelt de bal door. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Macías geeft een lange en hoge pass. Riverón probeert de bal met de borst te controleren. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Allright 0:1

15e minuut.
Macías met een snelle inworp. Ebner speelt de bal door. Macías is nu in balbezit. Macías geeft de bal voor. Boissier springt en kopt de bal. Zakaryan bokst de bal weg.

20e minuut.
Baller geeft de bal voor. Boissier rent richting de bal. Šank rent richting de bal. Šank haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Allright 0:2

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kristoffersen stond buitenspel. Ibukić neemt vlug de vrije trap. Filadelfi kopt de bal weg. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Marynarz geeft een hoge lob. Grada bereikt de bal nog maar net als eerste. Grada geeft de bal voor. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Macías is nu in balbezit. Macías probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Allright 0:3

36e minuut.
Wasmosy geeft een lange en hoge pass. Ebner geeft de bal voor. Seolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seolin geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ebner passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel. Marynarz onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seolin neemt de hoekschop. Boissier springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Šank kopt de bal weg. Klungelig pakt Seolin de bal. Seolin geeft de bal voor. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Wasmosy met een sublieme pass. Amnar rent richting de bal. Seolin verovert de bal door een tackle van achteren. Seolin geeft een hoge lob. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Coroianu met een sublieme pass. Podgorean is nu in balbezit. Wasmosy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wasmosy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Podgorean wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Podgorean kan niet meer verder spelen. Python komt het veld opgelopen. Python komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 60%, Allright 40%.
F.C Universitatea Craiova - Allright 0:3

51e minuut.
Piţurcă met een sublieme pass. Filadelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Colţan krijgt een gele kaart. Filadelfi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Filadelfi kan niet meer verder spelen. Downes komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Seolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seolin geeft de bal voor. Marynarz heeft problemen om de bal te vangen. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zakaryan trapt de bal weg. Šank kopt de bal weg. Seolin rent richting de bal. Seolin draait met de bal, schiet en ... Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Allright 0:4

64e minuut.
Šank heeft problemen om de bal te vangen. Python is nu in balbezit. Python probeert naar een medespeler te passen. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Riverón geeft de bal voor. Colţan speelt de bal door. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner geeft een hoge lob. Kristoffersen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ioanin geeft de bal voor. Colţan geeft de bal voor. Coroianu kopt de bal weg. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Seolin speelt de bal door. Macías met een sublieme pass. Daar is Ebner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebner geeft een hoge lob. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. Zakaryan bokst de bal weg. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Allright 0:5

82e minuut.
Amnar met een sublieme pass. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grada krijgt een gele kaart. Piţurcă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amnar wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Šank met een sublieme pass. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baller krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Seolin is nu in balbezit. Seolin geeft de bal voor. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Allright 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 53%, Allright 47%.
F.C Universitatea Craiova - Allright 0:6