Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Daredevils Siron
cevanou 3 att2 Tactiek MMXXI
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 49.2
formidable Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Alunni probeert de bal aan de voet te houden. Ribas speelt de bal door. Gita rent richting de bal. Pacan is nu in balbezit. Pacan draait met de bal, schiet en ... Şerb bokst de bal weg. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... Şerb probeert wanhopig de bal te grijpen. Białas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ribas met de inworp. Alunni geeft de bal voor. Gita rent richting de bal. Gita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 1:0

17e minuut.
Marut geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pacan de bal. Pacan kopt de bal weg. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 2:0

19e minuut.
Nağıyev probeert naar een medespeler te passen. Alunni is nu in balbezit. Alunni geeft een lange en hoge pass. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel. Şerb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gita rent richting de bal. Białas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gita raakt geblesseerd tijdens het duel. Gita legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Şerb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 3:0

32e minuut.
Romero Gavilanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto probeert de bal met de borst te controleren. Pontones schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pontones krijgt een gele kaart. Razeto raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryba komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 3:1

33e minuut.
Bellini geeft de bal voor. Nağıyev is nu in balbezit. Nağıyev probeert naar een medespeler te passen. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nağıyev met een sublieme pass. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas passt de bal met de wreef. Pacan rent richting de bal. Pacan haalt uit met een fantastische trap. Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nağıyev onderschept slim de pass. Nağıyev met een sublieme pass. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... Şerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Alunni verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achmed. Alunni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alunni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Socea kopt de bal weg. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita schiet op doel. Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacan rent richting de bal. Paal! Pacan rent richting de bal. Pacan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 49%, Siron 51%.
The Daredevils - Siron 4:1

46e minuut.
Olivia komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Olivia rent richting de bal. Olivia haalt uit met een fantastische trap. Pírek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 4:2

57e minuut.
Olivia kopt de bal weg. Wielgusiak geeft een lange en hoge pass. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... Şerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Białas heeft problemen om de bal te vangen. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... Şerb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Alunni probeert naar een medespeler te passen. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan passt de bal in één keer door. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Şerb trapt de bal weg. Alunni kopt de bal weg. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... Şerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Şerb trapt de bal weg. Ribas kopt de bal weg. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 5:2

69e minuut.
Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontones onderschept slim de pass. Pontones geeft een hoge lob. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Vlădulescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nağıyev met de inworp. Alunni met een sublieme pass. Nağıyev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pacan rent richting de bal. Pacan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 6:2

76e minuut.
Alunni rent richting de bal. Alunni geeft een lange en hoge pass. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Pacan rent richting de bal. Pacan draait met de bal, schiet en ... Şerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Socea trapt de bal weg. Nağıyev kopt de bal weg. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 7:2

88e minuut.
Pańczyszyn geeft een lange en hoge pass. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg geeft de bal voor. Olivia springt en kopt de bal. Pírek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Quintijn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nağıyev rent richting de bal. Nağıyev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gita de bal. Gita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 52%, Siron 48%.
The Daredevils - Siron 7:2