Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siron The Daredevils
MMXXI Tactiek cevanou 3 att2
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 60.7
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alunni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alunni krijgt een gele kaart. Razeto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lepetit neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Oršul bokst de bal weg.

7e minuut.
Baleani onderschept slim de pass. Maciąg is nu in balbezit. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Romero Gavilanes is nu in balbezit. Romero Gavilanes geeft een hoge lob. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg geeft de bal voor. Lepetit maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

24e minuut.
Pontones geeft een lange en hoge pass. Soplica heeft problemen om de bal te vangen. Pacan is nu in balbezit. Pacan draait met de bal, schiet en ... Strzykalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - The Daredevils 0:1

29e minuut.
Pacan is nu in balbezit. Louis onderschept slim de pass. Louis geeft de bal voor. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Boa speelt de bal door. Daar is Lepetit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgusiak rent richting de bal. Wielgusiak geeft een hoge lob. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Louis verovert de bal door een tackle van achteren. Louis passt de bal zonder na te denken. Ribas probeert naar een medespeler te passen. Alunni is nu in balbezit. Alunni draait met de bal, schiet en ... Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Razeto rent richting de bal. Alunni verovert de bal door een tackle van achteren. Alunni geeft de bal voor. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Romero Gavilanes kopt de bal weg. Lepetit heeft problemen om de bal te vangen. Baleani is nu in balbezit. Lepetit onderschept slim de pass. Lepetit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 45%, The Daredevils 55%.
Siron - The Daredevils 0:1

48e minuut.
Razeto passt de bal met de wreef. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Oršul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Inworp. Rădulescu met een snelle inworp. Alunni met een sublieme pass. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Maciąg is nu in balbezit. Wielgusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Razeto is nu in balbezit. Razeto draait met de bal, schiet en ... Oršul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siron - The Daredevils 1:1

60e minuut.
Alunni met een sublieme pass. Klungelig pakt Nağıyev de bal. Nağıyev passt de bal in één keer door. Gita is nu in balbezit. Gita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ribas passt de bal zonder na te denken. Pacan rent richting de bal. Met opzet legt Louis zijn tegenspeler op de grond. Louis krijgt een gele kaart. Pacan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alunni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Razeto passt de bal met de wreef. Daar is Wielgusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepetit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepetit krijgt een gele kaart. Wielgusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Achmed komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Baleani is nu in balbezit. Baleani geeft de bal voor. Inworp. Romero Gavilanes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Achmed geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Romero Gavilanes rent richting de bal. Romero Gavilanes geeft een lange en hoge pass. Lepetit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit haalt uit met een fantastische trap. Oršul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - The Daredevils 2:1

83e minuut.
Razeto is nu in balbezit. Pontones onderschept slim de pass. Pontones geeft een hoge lob. Gita rent richting de bal. Gita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Romero Gavilanes met de inworp. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed geeft een hoge lob. Oršul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 37%, The Daredevils 63%.
Siron - The Daredevils 2:1