Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FRATII DIN TEI peharttec
451 Tactiek 0000
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
59 gemiddelde waardering 61.9
very good Schieten solid
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Mushev passt de bal met de wreef. Andrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrey probeert naar een medespeler te passen. Duma is nu in balbezit. Duma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Apucarana trapt de bal weg van het doel. Büchner kopt de bal weg. Klungelig pakt Apucarana de bal. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Daar is Contra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peppas krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Theodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu met een sublieme pass. Peppas is nu in balbezit. Peppas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mandlík kopt de bal weg. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski met een sublieme pass. Costabal rent richting de bal. Costabal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 55%, peharttec 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FRATII DIN TEI - peharttec 0:0

65e minuut.
Mushev is nu in balbezit. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mushev. Mushev krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal in één keer door. Costabal is nu in balbezit. Costabal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Contra passt de bal in één keer door. Wyczałkowski rent richting de bal. Peinado begaat een overtreding. Peinado krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mushev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrey is nu in balbezit. Contra begaat een overtreding. Contra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 52%, peharttec 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FRATII DIN TEI - peharttec 0:0