Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: Central
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 24902
F.C Universitatea Craiova Spicul Salcud
l2test Tactiek 1.01.1.22
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Baller geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beingolea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asilefe geeft een hoge lob. Coşerea springt en kopt de bal. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baller rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Pirela passt de bal met de wreef. Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kanarellis de bal. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zakaryan speelt de bal door. Pirela kopt de bal weg. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis verovert de bal door een tackle van achteren. Kanarellis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Beingolea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amnar. Beingolea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asilefe met een snel genomen vrije trap. Coşerea maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakaryan bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Beingolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beingolea geeft een lange en hoge pass. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. Coşerea draait met de bal, schiet en ... Zakaryan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 66%, Spicul Salcud 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Universitatea Craiova - Spicul Salcud 0:0

60e minuut.
Ibukić verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón speelt de bal door. Marynarz is nu in balbezit. Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baller heeft problemen om de bal te vangen. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ioanin probeert de bal aan de voet te houden. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Podgorean zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Podgorean moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Podgorean schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Pirela geeft de bal voor. Zakaryan met een sublieme pass. Ceauşescu kopt de bal weg. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gutermann verovert de bal door een tackle van achteren. Gutermann speelt de bal door. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Spicul Salcud 1:0

84e minuut.
Pirela rent richting de bal. Pirela speelt de bal door. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 63%, Spicul Salcud 37%.
F.C Universitatea Craiova - Spicul Salcud 1:0