Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siron Diamo
MMXXI Tactiek incercare
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61 gemiddelde waardering 60.7
formidable Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Romero Gavilanes is nu in balbezit. Romero Gavilanes passt de bal met de wreef. Sabag bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak is nu in balbezit. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rudnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Pascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Venuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Diamo 0:1

21e minuut.
Sabag passt de bal in één keer door. Louis is nu in balbezit. Venuti verovert de bal door een tackle van achteren. Venuti schiet op doel. Strzykalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Diamo 0:2

45e minuut.
Maciąg met een sublieme pass. Rădulescu is nu in balbezit. Maciąg speelt de bal door. Lepetit rent richting de bal. Lepetit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 49%, Diamo 51%.
Siron - Diamo 0:2

47e minuut.
Pacak onderschept slim de pass. Pacak geeft de bal voor. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Venuti verovert de bal door een tackle van achteren. Venuti draait met de bal, schiet en ... Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Soplica is nu in balbezit. Pacak verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sabag de bal. Sabag draait met de bal, schiet en ... Strzykalski bokst de bal weg.

56e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak met een sublieme pass. Sabag is nu in balbezit. Sabag haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lupu kopt de bal weg. Chłodek rent richting de bal. Soplica verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak onderschept slim de pass. Pacak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ling-Bum geeft de bal voor. Daar is Soplica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabag rent richting de bal. Sabag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Diamo 0:3

63e minuut.
Ling-Bum geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romero Gavilanes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Lepetit maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Diamo 1:3

72e minuut.
Strzykalski met een sublieme pass. Razeto kopt de bal weg. Lepetit rent richting de bal. Lepetit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Diamo 2:3

76e minuut.
Razeto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lepetit rent richting de bal. Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit onderschept slim de pass. Lepetit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siron - Diamo 3:3

78e minuut.
Klungelig pakt Razeto de bal. Tấn Minh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Razeto raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Rădulescu geeft een lange en hoge pass. Lupu onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Romero Gavilanes geeft een lange en hoge pass. Żero probeert wanhopig de bal te grijpen. Lepetit rent richting de bal. Lupu is nu in balbezit. Lepetit onderschept slim de pass. Lepetit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Diamo 4:3

84e minuut.
Pascu onderschept slim de pass. Chłodek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascu. Pascu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Babaşahin kan de bal niet met de borst controleren. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Babaşahin ... Strafschop! Rudnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Venuti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 50%, Diamo 50%.
Siron - Diamo 4:3