Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:28
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26168
Diamo Siron
incercare Tactiek MMXXI
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 61.2
very good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Maciąg rent richting de bal. Maciąg passt de bal met de wreef. Romero Gavilanes rent richting de bal. Romero Gavilanes geeft een lange en hoge pass. Lepetit springt en kopt de bal. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Razeto is nu in balbezit. Razeto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Siron 0:1

21e minuut.
Pacak rent richting de bal. Rădulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rudnik controleert de bal met de borst. Rudnik geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strzykalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Strzykalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diamo - Siron 1:1

22e minuut.
Tấn Minh geeft een lange en hoge pass. Venuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Venuti passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Boa de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tấn Minh is nu in balbezit. Rădulescu is nu in balbezit. Tấn Minh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tấn Minh krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Louis rent richting de bal. Louis geeft een hoge lob. Razeto kopt de bal weg. Lepetit is nu in balbezit. Lepetit draait met de bal, schiet en ... Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maciąg is nu in balbezit. Maciąg passt de bal in één keer door. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Venuti onderschept slim de pass. Venuti haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Boa is nu in balbezit. Boa passt de bal in één keer door. Razeto rent richting de bal. Razeto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 53%, Siron 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamo - Siron 1:1

53e minuut.
Istvan geeft de bal voor. Klungelig pakt Venuti de bal. Pascu is nu in balbezit. Venuti onderschept slim de pass. Venuti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Romero Gavilanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Gavilanes passt de bal zonder na te denken. Lepetit is nu in balbezit. Lepetit haalt uit met een fantastische trap. Żero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - Siron 1:2

74e minuut.
Inworp. Achmed komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu passt de bal in één keer door. Lepetit rent richting de bal. Lepetit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Achmed de bal. Achmed speelt de bal door. Babaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venuti onderschept slim de pass. Venuti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 60%, Siron 40%.
Diamo - Siron 1:2