Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Daredevils Allright
cevanou 3 att2 Tactiek Portocala™
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 64.3
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Ebner geeft een hoge lob. Marrentinho kopt de bal weg. Daar is do Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boissier onderschept slim de pass. Boissier draait met de bal, schiet en ... Oršul bokst de bal weg. Kosecki rent richting de bal. Boissier is nu in balbezit. Boissier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Allright 0:1

14e minuut.
Baleani geeft een lange en hoge pass. Wasmosy heeft problemen om de bal te vangen. Pacan rent richting de bal. Pacan draait met de bal, schiet en ... Laikmaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Daredevils - Allright 1:1

19e minuut.
Seolin probeert naar een medespeler te passen. Macías is nu in balbezit. Macías passt de bal in één keer door. Boissier rent richting de bal. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Boissier probeert naar een medespeler te passen. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontones legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kosecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kosecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Allright 1:2

24e minuut.
Pontones rent richting de bal. Kosecki onderschept slim de pass. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Macías kopt de bal weg. Marrentinho is nu in balbezit. Baleani begaat een overtreding. Marrentinho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marrentinho kan niet meer verder spelen. Marasca komt het veld opgelopen. Macías zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kosecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Oršul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Pacan de bal onder controle te krijgen. Alunni rent richting de bal. Alunni passt de bal in één keer door. Gita rent richting de bal. Gita haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Daredevils - Allright 2:2

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macías met een snelle inworp. Seolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seolin geeft een lange en hoge pass. Boissier maakt een snoekduik en kopt de bal. Oršul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Nağıyev passt de bal in één keer door. Gita rent richting de bal. Miloš probeert naar een medespeler te passen. Gita heeft problemen om de bal te vangen. Gita haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nağıyev met een sublieme pass. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wasmosy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Allright 3:2

40e minuut.
Boissier kopt de bal weg. Seolin is nu in balbezit. Baleani begaat een overtreding. Baleani krijgt een gele kaart. Seolin raakt geblesseerd tijdens het duel. Macías met een snel genomen vrije trap. Marasca springt en kopt de bal. Oršul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Marut geeft een lange en hoge pass. Nağıyev probeert de bal met de borst te controleren. Nağıyev speelt de bal door. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita schiet op doel. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 62%, Allright 38%.
The Daredevils - Allright 3:2

53e minuut.
Baleani verovert de bal door een tackle van achteren. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. do Nascimento begaat een overtreding. do Nascimento krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Marasca passt de bal met de wreef. Ribas is nu in balbezit. Ribas passt de bal zonder na te denken. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita schiet op doel. Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boissier met de inworp. Šank is nu in balbezit. Šank geeft een hoge lob. Marasca maakt een snoekduik en kopt de bal. Oršul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nağıyev rent richting de bal. Nağıyev passt de bal zonder na te denken. Alunni speelt de bal door. Pacan rent richting de bal. Pacan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Nağıyev kopt de bal weg. Gita is nu in balbezit. Miloš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gita neemt zijn aanloop. Laikmaa bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Macías passt de bal met de wreef. Seolin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iwaszko. Iwaszko krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gita passt de bal in één keer door. Nağıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nağıyev geeft een hoge lob. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pacan rent richting de bal. Pacan passt de bal in één keer door. Gita is nu in balbezit. Gita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Allright 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 56%, Allright 44%.
The Daredevils - Allright 4:2