Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:28
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: Central
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24060
F.C Universitatea Craiova peharttec
l2test Tactiek 0000
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 67.6
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
solid Verdedigen outstanding


4e minuut.
Mandlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Python tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandlík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mandlík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved schiet op doel. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - peharttec 0:1

10e minuut.
Chiţulescu kopt de bal weg. Medved rent richting de bal. Riverón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medved raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyczałkowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zakaryan met een harde bal richting middenveld. Vascu kopt de bal weg. Ibukić rent richting de bal. Medved verovert de bal door een tackle van achteren. Medved haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Amnar rent richting de bal. Amnar speelt de bal door. Coroianu met een sublieme pass. Python bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă draait met de bal, schiet en ... Apucarana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Universitatea Craiova - peharttec 1:1

17e minuut.
Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu speelt de bal door. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski geeft de bal voor. Chiţulescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Python met een sublieme pass. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu passt de bal met de wreef. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Apucarana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Medved is nu in balbezit. Medved passt de bal in één keer door. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Chiţulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Python is nu in balbezit. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu geeft een lange en hoge pass. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ibukić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyczałkowski met een snelle inworp. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu geeft de bal voor. Zakaryan bokst de bal weg. Baller is nu in balbezit. Chiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - peharttec 1:2

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyczałkowski met een snelle inworp. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu geeft een lange en hoge pass. Chiţulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - peharttec 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 58%, peharttec 42%.
F.C Universitatea Craiova - peharttec 1:3

49e minuut.
Wyczałkowski geeft een hoge lob. Daar is Ibukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wyczałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Medved maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Mandlík probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Theodorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ibukić verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyczałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medved is nu in balbezit. Medved draait met de bal, schiet en ... Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - peharttec 1:4

69e minuut.
Python passt de bal zonder na te denken. Ioanin rent richting de bal. Ioanin geeft een lange en hoge pass. Mandlík kopt de bal weg. Ioanin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ioanin passt de bal met de wreef. Amnar rent richting de bal. Amnar passt de bal in één keer door. Gutermann heeft problemen om de bal te vangen. Gutermann schiet op doel. Apucarana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyczałkowski met de inworp. Ioanin speelt de bal door. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Coroianu passt de bal in één keer door. Piţurcă rent richting de bal. Boniforti begaat een overtreding. Boniforti krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Medved passt de bal in één keer door. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - peharttec 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 61%, peharttec 39%.
F.C Universitatea Craiova - peharttec 1:5