Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Oltenia AWESOME!
New Oltenia Tactiek ko
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
63.4 gemiddelde waardering 59.2
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Gecse is nu in balbezit. Sârbu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbu speelt de bal door. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - AWESOME! 0:1

12e minuut.
Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vreven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Florea wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vreven geeft een hoge lob. Castro rent richting de bal. Asunmaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Castro kan niet meer verder spelen. Tyrell komt het veld opgelopen. Florea komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Trung Kiên is nu in balbezit. Trung Kiên passt de bal in één keer door. Florea speelt de bal door. Tyrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrell schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Piszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neagoe rent richting de bal. Demiray verovert de bal door een tackle van achteren. Demiray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - AWESOME! 0:2

28e minuut.
Salustiano met een sublieme pass. Florea rent richting de bal. Asunmaa is nu in balbezit. Florea onderschept slim de pass. Florea haalt uit met een fantastische trap. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Florea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Melaer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Demiray rent richting de bal. Demiray draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gecse rent richting de bal. Demiray verovert de bal door een tackle van achteren. Demiray schiet op doel. Savronskis onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - AWESOME! 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 45%, AWESOME! 55%.
A.C.Oltenia - AWESOME! 0:3

47e minuut.
Vonhinten geeft de bal voor. Inworp. Vreven met een snelle inworp. Salustiano is nu in balbezit. Salustiano geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Tyrell kopt de bal weg. Florea is nu in balbezit. Florea draait met de bal, schiet en ... Deleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - AWESOME! 1:3

49e minuut.
Klungelig pakt Neagoe de bal. Özsoylu rent richting de bal. Trung Kiên begaat een overtreding. Trung Kiên krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Savronskis verovert de bal door een tackle van achteren. Savronskis passt de bal in één keer door. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven geeft een hoge lob. Tyrell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Deleanu speelt de bal door. Piszczykiewicz rent richting de bal. Piszczykiewicz geeft een hoge lob. Demiray rent richting de bal. Demiray schiet op doel. Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Vonhinten geeft de bal voor. Inworp. Salustiano met een snelle inworp. Vreven controleert de bal met de borst. Vreven geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu geeft een lange en hoge pass. Sârbu rent richting de bal. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray schiet op doel. Mocanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piszczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demiray springt en kopt de bal. Mocanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - AWESOME! 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 39%, AWESOME! 61%.
A.C.Oltenia - AWESOME! 1:4