Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC National Bucuresti Chimia Râmnicu-Vâlcea
FCNB Tactiek doooorr
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 71.8
excellent Schieten outstanding
good Passen outstanding
incredible Verdedigen formidable


4e minuut.
Boeru geeft een hoge lob. Radłowski heeft problemen om de bal te vangen. Dytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Radłowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Prodanović is nu in balbezit. Prodanović geeft een hoge lob. Boeru kopt de bal weg. Harchárik probeert naar een medespeler te passen. Kaaren bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Albinyà rent richting de bal. Hinz rent richting de bal. Kaaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Dytko de bal onder controle te krijgen. Suwak is nu in balbezit. Suwak geeft de bal voor. Kaaren krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Schneider geeft de bal voor. Fodor kopt de bal weg. Kaaren is nu in balbezit. Kaaren schiet op doel. Di Michele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 62%, Chimia Râmnicu-Vâlcea 38%.
FC National Bucuresti - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:1

54e minuut.
Kaaren kopt de bal weg. Daar is Dytko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Radłowski draait met de bal, schiet en ... Di Michele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:2

59e minuut.
Rio geeft de bal voor. Bertoli rent richting de bal. Bertoli passt de bal zonder na te denken. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Dytko kopt de bal weg. Kaaren is nu in balbezit. Dunai begaat een overtreding. Dunai krijgt een gele kaart. Kaaren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albinyà wilt de vrije trap nemen. Di Michele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fodor is nu in balbezit. Fodor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:3

75e minuut.
Chižnovas rent richting de bal. Harchárik speelt de bal door. Chižnovas speelt de bal door. Rio is nu in balbezit. Rio speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Chimia Râmnicu-Vâlcea 1:3

76e minuut.
Boeru met een sublieme pass. Albinyà rent richting de bal. Albinyà passt de bal zonder na te denken. Suwak geeft de bal voor. Kaaren krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Boeru onderschept slim de pass. Albinyà rent richting de bal. Albinyà passt de bal zonder na te denken. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaberg komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Jaberg rent richting de bal. Albinyà is nu in balbezit. Albinyà passt de bal zonder na te denken. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Chimia Râmnicu-Vâlcea 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 59%, Chimia Râmnicu-Vâlcea 41%.
FC National Bucuresti - Chimia Râmnicu-Vâlcea 1:4