Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Râmnicu-Vâlcea FC National Bucuresti
goo3 Tactiek FCNB
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
74.2 gemiddelde waardering 62.5
incredible Schieten excellent
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu onderschept slim de pass. Pandelescu geeft een lange en hoge pass. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Loser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaszczyszyn geeft de bal voor. Zhenyu probeert de bal met de borst te controleren. Loser probeert wanhopig de bal te grijpen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC National Bucuresti 1:0

9e minuut.
Hinz geeft een hoge lob. Boeru rent richting de bal. Boeru geeft een lange en hoge pass. Podetti is nu in balbezit. Podetti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladineo begaat een overtreding. Halikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myśliszewski met een snel genomen vrije trap. Huntelaar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zhenyu probeert de bal met de borst te controleren. Prodanović rent richting de bal. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Loser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC National Bucuresti 2:0

24e minuut.
Daar is Dytko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhenyu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaszczyszyn wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kaszczyszyn passt de bal met de wreef. Albinyà is nu in balbezit. Albinyà speelt de bal door. Zhenyu heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Albinyà verovert de bal door een tackle van achteren. Albinyà speelt de bal door. Zhenyu rent richting de bal. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC National Bucuresti 3:0

31e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu passt de bal zonder na te denken. Albinyà is nu in balbezit. Albinyà haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rio kopt de bal weg. Căruntu rent richting de bal. Căruntu geeft een lange en hoge pass. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg schiet op doel. Loser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC National Bucuresti 4:0

39e minuut.
Boeru rent richting de bal. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Podetti rent richting de bal. Podetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Albinyà bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanović onderschept slim de pass. Kaszczyszyn maakt een afschuwelijke overtreding. Kaszczyszyn is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Yervinyan probeert de bal met de borst te controleren. Yervinyan met een sublieme pass. Boeru is nu in balbezit. Podetti onderschept slim de pass. Podetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 39%, FC National Bucuresti 61%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC National Bucuresti 4:0

48e minuut.
Huntelaar is nu in balbezit. Căruntu geeft een hoge lob. Albinyà is nu in balbezit. Albinyà geeft de bal voor. Zhenyu krijgt zijn hoofd ertegen. Loser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg draait met de bal, schiet en ... Loser bokst de bal weg.

55e minuut.
Rio onderschept slim de pass. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg geeft de bal voor. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC National Bucuresti 5:0

57e minuut.
Dytko heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu rent richting de bal. Prodanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prodanović krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Căruntu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruntu met een sublieme pass. Albinyà speelt de bal door. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladineo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huntelaar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myśliszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Halikowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC National Bucuresti 5:1

70e minuut.
Inworp. Schneider komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Albinyà geeft een lange en hoge pass. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rio. Rio krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Huntelaar probeert de bal aan de voet te houden. Căruntu speelt de bal door. Albinyà bereikt de bal nog maar net als eerste. Albinyà geeft de bal voor. Jaberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Schneider geeft de bal voor. Albinyà is nu in balbezit. Prodanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prodanović krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Çölgeçen met een sublieme pass. Stoico probeert de bal aan de voet te houden. Stoico geeft een lange en hoge pass. Zhenyu heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Loser bokst de bal weg.

86e minuut.
Podetti probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Albinyà rent richting de bal. Albinyà passt de bal in één keer door. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Loser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC National Bucuresti 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 39%, FC National Bucuresti 61%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC National Bucuresti 6:1