Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c Dorobanti Buzau Danube Delta
La la la la la.. Tactiek Combat
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
52.6 gemiddelde waardering 61.8
average Schieten excellent
formidable Passen excellent
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Holca speelt de bal door. Spânu is nu in balbezit. Spânu geeft een hoge lob. Santinho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cincă heeft problemen om de bal te vangen. Cincă geeft een lange en hoge pass. Treder is nu in balbezit. Treder draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Murdzak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak begaat een overtreding. Treder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciocan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Treder is nu in balbezit. Treder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ciocan met een snelle inworp. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă passt de bal met de wreef. Treder is nu in balbezit. Treder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klyukin is nu in balbezit. Treder verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciocan zal de hoekschop nemen. Grămadă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Frunză probeert naar een medespeler te passen. Grămadă rent richting de bal. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - Danube Delta 0:1

37e minuut.
Sargo passt de bal zonder na te denken. Spânu rent richting de bal. Spânu geeft de bal voor. Santinho springt en kopt de bal. Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.c Dorobanti Buzau - Danube Delta 1:1

39e minuut.
Klungelig pakt Sargo de bal. Sargo passt de bal zonder na te denken. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu geeft een lange en hoge pass. Santinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tache is nu in balbezit. Rădescu rent richting de bal. Pastrana rent richting de bal. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă schiet op doel. Treimann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - Danube Delta 1:2

45e minuut.
Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicht passt de bal in één keer door. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson geeft een hoge lob. Santinho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Dorobanti Buzau 48%, Danube Delta 52%.
F.c Dorobanti Buzau - Danube Delta 1:2

49e minuut.
Sargo met een sublieme pass. Spânu rent richting de bal. Spânu met een sublieme pass. Santinho rent richting de bal. Santinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Frunză, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sargo probeert naar een medespeler te passen. Spânu is nu in balbezit. Spânu geeft de bal voor. Santinho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.c Dorobanti Buzau - Danube Delta 2:2

68e minuut.
Grămadă controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pastrana maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cornilescu heeft problemen om de bal te vangen. Spânu is nu in balbezit. Spânu geeft de bal voor. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tache rent richting de bal. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - Danube Delta 2:3

71e minuut.
Rădescu is nu in balbezit. Rădescu passt de bal met de wreef. Pastrana heeft problemen om de bal te vangen. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Holca is nu in balbezit. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă draait met de bal, schiet en ... Treimann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Treder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - Danube Delta 2:4

81e minuut.
Cincă probeert naar een medespeler te passen. Ciocan rent richting de bal. Clarkson begaat een overtreding. Clarkson krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft een hoge lob. Grămadă kopt de bal weg. Treder is nu in balbezit. Treder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - Danube Delta 2:5

83e minuut.
Holca is nu in balbezit. Holca speelt de bal door. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Nicht is nu in balbezit. Nicht haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klyukin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pişcot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Dorobanti Buzau 44%, Danube Delta 56%.
F.c Dorobanti Buzau - Danube Delta 2:5