Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Râmnicu-Vâlcea A.C.Oltenia
ttt Tactiek New Oltenia
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 1
72.5 gemiddelde waardering 64.9
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


19e minuut.
Braschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Passanha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Passanha krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Harchárik passt de bal zonder na te denken. Budan verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Siemian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - A.C.Oltenia 1:0

30e minuut.
Díaz de Olarte onderschept slim de pass. Trung Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Kiên probeert naar een medespeler te passen. Spandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spandowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zhenyu kopt de bal weg. Albinyà rent richting de bal. Albinyà speelt de bal door. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg schiet op doel. Siemian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Harchárik speelt de bal door. Albinyà rent richting de bal. Albinyà probeert naar een medespeler te passen. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg schiet op doel. Siemian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 61%, A.C.Oltenia 39%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - A.C.Oltenia 1:0

49e minuut.
Suwak geeft een hoge lob. Kaaren kopt de bal weg. Jaberg probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Siemian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Trung Kiên de bal. Trung Kiên passt de bal met de wreef. Spandowski geeft een hoge lob. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Harchárik probeert naar een medespeler te passen. Albinyà bereikt de bal nog maar net als eerste. Albinyà met een sublieme pass. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kubas met een snelle inworp. Szymaniak probeert naar een medespeler te passen. Florea is nu in balbezit. Florea haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - A.C.Oltenia 1:1

79e minuut.
Díaz de Olarte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Passanha de bal. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren is nu in balbezit. Kaaren draait met de bal, schiet en ... Siemian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - A.C.Oltenia 2:1

80e minuut.
Wolik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 64%, A.C.Oltenia 36%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - A.C.Oltenia 2:1