Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC National Bucuresti AWESOME!
FCNB Tactiek ko
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
56 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten formidable
good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Dunai geeft een lange en hoge pass. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski geeft een hoge lob. Oklar rent richting de bal. Oklar schiet op doel. Marius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Asunmaa onderschept slim de pass. Brachmański verovert de bal door een tackle van achteren. Podetti is nu in balbezit. Podetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Medgyesi met een sublieme pass. Dunai geeft de bal voor. Klungelig pakt Asunmaa de bal. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti schiet op doel. Deleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piszczyk met een snelle inworp. Veldhoen geeft de bal voor. Demiray springt en kopt de bal. Marius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - AWESOME! 0:1

19e minuut.
Dytko kopt de bal weg. Dunai rent richting de bal. Veldhoen geeft een hoge lob. Oklar is nu in balbezit. Oklar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hinz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piszczyk met een snelle inworp. Oklar is nu in balbezit. Oklar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rutkowski geeft een lange en hoge pass. Piszczyk met een sublieme pass. Oklar is nu in balbezit. Oklar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - AWESOME! 0:2

24e minuut.
Veldhoen passt de bal zonder na te denken. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk passt de bal in één keer door. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chižnovas kopt de bal weg. Klungelig pakt Biesik de bal. Melaer is nu in balbezit. Brachmański onderschept slim de pass. Brachmański schiet op doel. Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 54%, AWESOME! 46%.
FC National Bucuresti - AWESOME! 0:2

53e minuut.
Podetti kopt de bal weg. Deleanu speelt de bal door. Demiray kopt de bal weg. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chižnovas controleert de bal met de borst. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Oklar rent richting de bal. Oklar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - AWESOME! 0:3

69e minuut.
Loubière probeert naar een medespeler te passen. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk passt de bal met de wreef. Oklar is nu in balbezit. Oklar haalt uit met een fantastische trap. Marius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Loubière kopt de bal weg. Demiray controleert de bal met de borst. Demiray schiet op doel. Marius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - AWESOME! 0:4

75e minuut.
Piszczyk speelt de bal door. Oklar rent richting de bal. Oklar passt de bal zonder na te denken. Demiray heeft problemen om de bal te vangen. Demiray haalt uit met een fantastische trap. Marius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Demiray is nu in balbezit. Chižnovas rent richting de bal. Loubière verovert de bal door een tackle van achteren. Loubière geeft een hoge lob. Oklar springt en kopt de bal. Marius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Chižnovas kopt de bal weg. Daar is Biesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesik met een sublieme pass. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray draait met de bal, schiet en ... Marius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 69%, AWESOME! 31%.
FC National Bucuresti - AWESOME! 0:4