Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AWESOME! FC National Bucuresti
ko Tactiek FCNB
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
64.9 gemiddelde waardering 63.7
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


16e minuut.
Dunai onderschept slim de pass. Dunai passt de bal zonder na te denken. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC National Bucuresti 0:1

22e minuut.
Rio probeert naar een medespeler te passen. Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veldhoen. Veldhoen krijgt een gele kaart. Yervinyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Myśliszewski met een snel genomen vrije trap. Huntelaar krijgt zijn hoofd ertegen. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Inworp. Yervinyan met een snelle inworp. Piszczyk geeft een hoge lob. Demiray rent richting de bal. Demiray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oklar rent richting de bal. Oklar haalt uit met een fantastische trap. Loser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AWESOME! - FC National Bucuresti 1:1

34e minuut.
Dunai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunai passt de bal zonder na te denken. Özsoylu geeft een hoge lob. Oklar rent richting de bal. Oklar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demiray rent richting de bal. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC National Bucuresti 2:1

36e minuut.
Podetti passt de bal met de wreef. Halikowski is nu in balbezit. Vonhinten begaat een overtreding. Vonhinten krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Biesik onderschept slim de pass. Asunmaa rent richting de bal. Asunmaa geeft een lange en hoge pass. Demiray rent richting de bal. Demiray draait met de bal, schiet en ... Loser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 43%, FC National Bucuresti 57%.
AWESOME! - FC National Bucuresti 2:1

52e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Hinz passt de bal met de wreef. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray haalt uit met een fantastische trap. Loser bokst de bal weg.

59e minuut.
Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytko onderschept slim de pass. Oklar is nu in balbezit. Oklar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC National Bucuresti 3:1

61e minuut.
Daar is Halikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vonhinten is nu in balbezit. Huntelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Deleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC National Bucuresti 3:2

68e minuut.
Vonhinten geeft een lange en hoge pass. Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio passt de bal in één keer door. Oklar rent richting de bal. Oklar haalt uit met een fantastische trap. Loser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Prodanović rent richting de bal. Prodanović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demiray de bal. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar schiet op doel. Loser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Oklar kopt de bal weg. Demiray rent richting de bal. Demiray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Hinz rent richting de bal. Hinz speelt de bal door. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk geeft de bal voor. Demiray springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Prodanović kan de bal niet met de borst controleren. Myśliszewski rent richting de bal. Özsoylu onderschept slim de pass. Özsoylu geeft een lange en hoge pass. Oklar maakt een snoekduik en kopt de bal. Loser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loser speelt de bal door. Veldhoen kopt de bal weg. Demiray rent richting de bal. Demiray haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 37%, FC National Bucuresti 63%.
AWESOME! - FC National Bucuresti 3:2