Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danube Delta FC VALEACIORII
Combat Tactiek ANDY 3
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.8 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Tuszyński speelt de bal door. Klungelig pakt Cincă de bal. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Frunză is nu in balbezit. Frunză haalt uit met een fantastische trap. Rajkov bokst de bal weg.

8e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal met de wreef. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - FC VALEACIORII 1:0

8e minuut.
Daar is Käks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grămadă onderschept slim de pass. Lagassa geeft een lange en hoge pass. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ... Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Deteşan rent richting de bal. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă passt de bal in één keer door. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Oxenhufwud probeert de bal met de borst te controleren. Oxenhufwud geeft een lange en hoge pass. Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danube Delta - FC VALEACIORII 1:1

25e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Ciocan rent richting de bal. Ciocan passt de bal met de wreef. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă draait met de bal, schiet en ... Rajkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Garnero geeft de bal voor. Käks rent richting de bal. Met opzet legt Ciocan zijn tegenspeler op de grond. Ciocan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Käks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oxenhufwud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gomez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă verovert de bal door een tackle van achteren. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă schiet op doel. Rajkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danube Delta 46%, FC VALEACIORII 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danube Delta - FC VALEACIORII 1:1

62e minuut.
Cincă met de inworp. Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks met een sublieme pass. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Demeurisse kopt de bal weg. Käks rent richting de bal. Jullien legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Käks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gomez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Käks rent richting de bal. Käks schiet op doel. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Garnero probeert naar een medespeler te passen. Oxenhufwud rent richting de bal. Oxenhufwud speelt de bal door. Lagassa rent richting de bal. Lagassa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Oxenhufwud rent richting de bal. Oxenhufwud met een sublieme pass. Lagassa is nu in balbezit. Lagassa geeft een hoge lob. Käks krijgt zijn hoofd ertegen. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Frunză is nu in balbezit. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Grămadă rent richting de bal. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Rajkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - FC VALEACIORII 2:1

87e minuut.
Grămadă is nu in balbezit. Rajkov met een sublieme pass. Lagassa kopt de bal weg. Käks probeert de bal met de borst te controleren. Käks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danube Delta 49%, FC VALEACIORII 51%.
Danube Delta - FC VALEACIORII 2:1