Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALEACIORII Danube Delta
ANDY 3 Tactiek Combat
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 61.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal in één keer door. Ciocan speelt de bal door. Treder rent richting de bal. Treder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jullien met een sublieme pass. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder passt de bal met de wreef. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă geeft de bal voor. Rajkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Tache probeert naar een medespeler te passen. Grămadă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baltă. Grămadă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciocan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nistorescu rent richting de bal. Lagassa speelt de bal door. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ... Wichert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

26e minuut.
Jullien rent richting de bal. Käks verovert de bal door een tackle van achteren. Käks speelt de bal door. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ... Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nistorescu heeft problemen om de bal te vangen. Käks is nu in balbezit. Käks geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lagassa is nu in balbezit. Cincă onderschept slim de pass. Cincă geeft de bal voor. Treder is nu in balbezit. Treder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Cincă rent richting de bal. Oxenhufwud begaat een overtreding. Cincă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciocan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grămadă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 63%, Danube Delta 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC VALEACIORII - Danube Delta 0:0

54e minuut.
Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan geeft een hoge lob. Treder rent richting de bal. Treder haalt uit met een fantastische trap. Rajkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - Danube Delta 0:1

57e minuut.
Gomez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Costache maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder verovert de bal door een tackle van achteren. Treder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Garnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnero geeft de bal voor. Käks krijgt zijn hoofd ertegen. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ... Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Doeltrap. Wichert trapt de bal weg. Tache kopt de bal weg. Klungelig pakt Grămadă de bal. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Garnero rent richting de bal. Garnero geeft de bal voor. Käks is nu in balbezit. Käks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC VALEACIORII - Danube Delta 1:1

66e minuut.
Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Treder kopt de bal weg. Grămadă rent richting de bal. Grămadă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lagassa passt de bal met de wreef. Käks rent richting de bal. Nistorescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nistorescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Ciocan geeft een lange en hoge pass. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxenhufwud bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder verovert de bal door een tackle van achteren. Treder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Deteşan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gomez de bal. Jullien begaat een overtreding. Jullien krijgt een gele kaart. Gomez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oxenhufwud met een snel genomen vrije trap. Gomez springt en kopt de bal. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - Danube Delta 2:1

78e minuut.
Tache speelt de bal door. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Lagassa speelt de bal door. Käks is nu in balbezit. Käks schiet op doel. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Oxenhufwud rent richting de bal. Frunză onderschept slim de pass. Frunză passt de bal in één keer door. Daar is Grămadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lagassa met een snelle inworp. Käks is nu in balbezit. Käks geeft een lange en hoge pass. Gomez springt en kopt de bal. Wichert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - Danube Delta 3:1

84e minuut.
Tache is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oxenhufwud. Tache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciocan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Cincă de bal onder controle te krijgen. Grămadă rent richting de bal. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - Danube Delta 3:2

85e minuut.
Demeurisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeurisse is nu in balbezit. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks passt de bal zonder na te denken. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel. Wichert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - Danube Delta 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 46%, Danube Delta 54%.
FC VALEACIORII - Danube Delta 4:2