Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Oltenia FC National Bucuresti
New Oltenia Tactiek FCNB
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
64.9 gemiddelde waardering 59.6
formidable Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Dytko verovert de bal door een tackle van achteren. Dytko met een sublieme pass. Chižnovas heeft problemen om de bal te vangen. Budan onderschept slim de pass. Budan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rio verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoli is nu in balbezit. Ettl begaat een overtreding. Ettl krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Florea kopt de bal weg. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dytko is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro haalt uit met een fantastische trap. Marius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea schiet op doel. Marius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC National Bucuresti 1:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Kiên met een snelle inworp. Salustiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salustiano geeft een lange en hoge pass. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Florea probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytko rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chižnovas speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunai. Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salustiano wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Florea rent richting de bal. Florea passt de bal zonder na te denken. Salustiano probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Salustiano kopt de bal weg. Daar is Dryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea schiet op doel. Marius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC National Bucuresti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 41%, FC National Bucuresti 59%.
A.C.Oltenia - FC National Bucuresti 2:0

50e minuut.
Dytko is nu in balbezit. Dytko geeft een lange en hoge pass. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Castro rent richting de bal. Hinz met een sublieme pass. Florea is nu in balbezit. Florea schiet op doel. Marius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC National Bucuresti 3:0

53e minuut.
Dryl is nu in balbezit. Dryl geeft een hoge lob. Podetti kopt de bal weg. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Siemian bokst de bal weg.

66e minuut.
Prodanović geeft een hoge lob. Daar is Trung Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Kiên passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Buitenspel voor Podetti. Goede buitenspelval van de verdediging. Budan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea haalt uit met een fantastische trap. Marius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC National Bucuresti 4:0

73e minuut.
Trung Kiên geeft een hoge lob. Spandowski kopt de bal weg. Florea rent richting de bal. Florea haalt uit met een fantastische trap. Marius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas passt de bal in één keer door. Spandowski probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. Marius bokst de bal weg.

76e minuut.
Braschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC National Bucuresti 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 36%, FC National Bucuresti 64%.
A.C.Oltenia - FC National Bucuresti 4:1