Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC National Bucuresti A.C.Oltenia
FCNB Tactiek New Oltenia
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
64.5 gemiddelde waardering 61.3
outstanding Schieten good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Piszczykiewicz met de inworp. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski speelt de bal door. Podetti rent richting de bal. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Tyrell met een sublieme pass. Florea heeft problemen om de bal te vangen. Dytko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Florea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Florea kan niet meer verder spelen. Guiscardi komt het veld opgelopen. Savronskis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Loser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Gecse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yervinyan speelt de bal door. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe is nu in balbezit. Huntelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - A.C.Oltenia 1:0

29e minuut.
Grob verovert de bal door een tackle van achteren. Dunai is nu in balbezit. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar onderschept slim de pass. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - A.C.Oltenia 2:0

33e minuut.
Dunai passt de bal zonder na te denken. Neagoe onderschept slim de pass. Tyrell met een sublieme pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Castro rent richting de bal. Hinz onderschept slim de pass. Guiscardi verovert de bal door een tackle van achteren. Guiscardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 57%, A.C.Oltenia 43%.
FC National Bucuresti - A.C.Oltenia 2:0

48e minuut.
Piszczykiewicz passt de bal met de wreef. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar schiet op doel. Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Dytko rent richting de bal. Dytko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyrell met de inworp. Savronskis geeft een lange en hoge pass. Loser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guiscardi is nu in balbezit. Guiscardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - A.C.Oltenia 2:1

56e minuut.
Buitenspel voor Castro. Goede buitenspelval van de verdediging. Prodanović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Mocanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - A.C.Oltenia 3:1

61e minuut.
Grob geeft een hoge lob. Buitenspel voor Castro. Goede buitenspelval van de verdediging. Prodanović neemt vlug de vrije trap. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar schiet op doel. Mocanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tyrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrell passt de bal in één keer door. Savronskis probeert naar een medespeler te passen. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Loser trapt de bal weg. Bertoli kopt de bal weg. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Yervinyan geeft een lange en hoge pass. Bertoli kopt de bal weg. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar schiet op doel. Mocanu bokst de bal weg.

88e minuut.
Yervinyan probeert naar een medespeler te passen. Huntelaar rent richting de bal. Bertoli rent richting de bal. Bertoli schiet op doel. Mocanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - A.C.Oltenia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 54%, A.C.Oltenia 46%.
FC National Bucuresti - A.C.Oltenia 4:1