Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALEACIORII F.c Dorobanti Buzau
ANDY 3 Tactiek La la la la la..
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
32 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Tchuichenko speelt de bal door. Sargo is nu in balbezit. Sargo passt de bal zonder na te denken. Spânu geeft een hoge lob. Santinho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Demeurisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeurisse passt de bal in één keer door. Garnero rent richting de bal. Garnero geeft de bal voor. Käks krijgt zijn hoofd ertegen. Treimann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Treimann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 1:0

6e minuut.
Clarkson rent richting de bal. Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks passt de bal in één keer door. Gomez rent richting de bal. Gomez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Clarkson is nu in balbezit. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Spânu is nu in balbezit. Spânu geeft een lange en hoge pass. Santinho springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Santinho controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Oxenhufwud maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gomez kopt de bal weg. Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Treimann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 2:0

14e minuut.
Garnero rent richting de bal. Garnero passt de bal in één keer door. Demeurisse rent richting de bal. Gomez rent richting de bal. Gomez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Treimann trapt de bal weg van het doel. Garnero kopt de bal weg. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Demeurisse geeft een hoge lob. Clarkson rent richting de bal. Lagassa onderschept slim de pass. Lagassa geeft een lange en hoge pass. Gomez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

24e minuut.
Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse passt de bal zonder na te denken. Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gomez rent richting de bal. Gomez passt de bal met de wreef. Demeurisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeurisse draait met de bal, schiet en ... Treimann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 3:0

29e minuut.
Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez passt de bal in één keer door. Pişcot is nu in balbezit. Käks verovert de bal door een tackle van achteren. Käks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 4:0

30e minuut.
Violeiro geeft een hoge lob. Lagassa is nu in balbezit. Lagassa geeft een hoge lob. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel. Treimann bokst de bal weg.

31e minuut.
Tchuichenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu geeft een hoge lob. Santinho rent richting de bal. Santinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 4:1

41e minuut.
Daar is Clarkson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarkson met een sublieme pass. Santinho rent richting de bal. Santinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 4:2

43e minuut.
Gomez kopt de bal weg. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks haalt uit met een fantastische trap. Treimann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 41%, F.c Dorobanti Buzau 59%.
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 5:2

53e minuut.
Tchuichenko met een snelle inworp. Garnero speelt de bal door. Oxenhufwud geeft een hoge lob. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Käks rent richting de bal. Käks draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 6:2

55e minuut.
Pastrana geeft de bal voor. Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse geeft de bal voor. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Treimann trapt de bal weg van het doel. Garnero kopt de bal weg. Gomez rent richting de bal. Gomez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Treimann trapt de bal weg van het doel. Sargo heeft problemen om de bal te vangen. Garnero speelt de bal door. Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks haalt uit met een fantastische trap. Treimann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pişcot geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lagassa met een snelle inworp. Oxenhufwud geeft een hoge lob. Gomez krijgt zijn hoofd ertegen. Treimann bokst de bal weg.

71e minuut.
Lagassa onderschept slim de pass. Lagassa met een sublieme pass. Klungelig pakt Käks de bal. Käks schiet op doel. Treimann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 7:2

77e minuut.
Holca speelt de bal door. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Santinho is nu in balbezit. Santinho haalt uit met een fantastische trap. Rajkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Holca rent richting de bal. Holca passt de bal zonder na te denken. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu geeft een hoge lob. Santinho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 7:3

85e minuut.
Oxenhufwud geeft een lange en hoge pass. Demeurisse is nu in balbezit. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 47%, F.c Dorobanti Buzau 53%.
FC VALEACIORII - F.c Dorobanti Buzau 7:3