Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:28
  • Competitiewedstrijd: Liga III.16 [del]
  • Stadion: Maidan
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 47789
Lupii obositi Danube Delta
Skema C Tactiek Combat
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten solide
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Szpejna passt de bal zonder na te denken. Cincă is nu in balbezit. Cincă speelt de bal door. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Koźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźma passt de bal in één keer door. Jullien rent richting de bal. Jaguar onderschept slim de pass. Jaguar draait met de bal, schiet en ... Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sypniewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaguar maakt een snoekduik en kopt de bal. Costache probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Jullien onderschept slim de pass. Koźma verovert de bal door een tackle van achteren. Koźma speelt de bal door. Jaguar rent richting de bal. Jaguar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźma geeft een hoge lob. Cornilescu rent richting de bal. Jaguar onderschept slim de pass. Jaguar schiet op doel. Wichert bokst de bal weg.

19e minuut.
Tuszyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Pantilimon de bal. Varipapa rent richting de bal. Varipapa heeft problemen om de bal te vangen. Varipapa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Marin rent richting de bal. Marin geeft de bal voor. Cornilescu heeft problemen om de bal te vangen. Jaguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaguar schiet op doel. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varipapa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Danube Delta 1:0

43e minuut.
Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă passt de bal in één keer door. Tilincă geeft de bal voor. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii obositi - Danube Delta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 46%, Danube Delta 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupii obositi - Danube Delta 1:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Pantilimon de bal onder controle te krijgen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Varipapa verovert de bal door een tackle van achteren. Varipapa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Danube Delta 2:1

54e minuut.
Tuszyński geeft een hoge lob. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschio is nu in balbezit. Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Frunză schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Sypniewski speelt de bal door. Koźma rent richting de bal. Koźma geeft een hoge lob. Jaguar rent richting de bal. Jaguar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Cincă geeft de bal voor. Rydol kopt de bal weg. Szpejna geeft een lange en hoge pass. Jaguar rent richting de bal. Jaguar geeft de bal voor. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varipapa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Danube Delta 3:1

78e minuut.
Varipapa kopt de bal weg. Tilincă rent richting de bal. Jaguar verovert de bal door een tackle van achteren. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 47%, Danube Delta 53%.
Lupii obositi - Danube Delta 3:1