Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.16 [del]
  • Stadion: Maidan
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 41668
Lupii obositi A.C.Oltenia
Skema C Tactiek New Oltenia
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
54.5 gemiddelde waardering 67.5
good Schieten formidable
adequate Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Ettl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Florea is nu in balbezit. Cauna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cauna krijgt een gele kaart. Florea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salustiano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castro krijgt zijn hoofd ertegen. Hodek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sypniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sypniewski geeft de bal voor. Varipapa kopt de bal weg. Daar is Jaguar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaguar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak met een sublieme pass. Trung Kiên rent richting de bal. Trung Kiên geeft een lange en hoge pass. Florea maakt een snoekduik en kopt de bal. Hodek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Szymaniak met een sublieme pass. Trung Kiên rent richting de bal. Trung Kiên met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Hodek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Szymaniak passt de bal met de wreef. Salustiano heeft problemen om de bal te vangen. Salustiano passt de bal in één keer door. Florea rent richting de bal. Florea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szpejna met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Hodek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Spandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Kiên rent richting de bal. Trung Kiên passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 68%, A.C.Oltenia 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupii obositi - A.C.Oltenia 0:0

47e minuut.
Szpejna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruffinoni komt het veld opgelopen. Salustiano met een snelle inworp. Trung Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Kiên geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Trung Kiên passt de bal zonder na te denken. Salustiano is nu in balbezit. Salustiano passt de bal zonder na te denken. Spandowski rent richting de bal. Spandowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Trung Kiên rent richting de bal. Trung Kiên passt de bal in één keer door. Salustiano probeert naar een medespeler te passen. Florea is nu in balbezit. Florea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sypniewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apaza komt het veld opgelopen. Maschio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ettl krijgt een gele kaart. Jaguar raakt geblesseerd tijdens het duel. Koźma wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Spandowski heeft problemen om de bal te vangen. Salustiano probeert naar een medespeler te passen. Attuati is nu in balbezit. Florea verovert de bal door een tackle van achteren. Florea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Braschi verovert de bal door een tackle van achteren. Apaza speelt de bal door. Jaguar rent richting de bal. Jaguar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - A.C.Oltenia 1:0

63e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Kiên speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Trung Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Kiên probeert naar een medespeler te passen. Salustiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Spandowski rent richting de bal. Spandowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Castro rent richting de bal. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal in één keer door. Salustiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salustiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Salustiano rent richting de bal. Salustiano passt de bal met de wreef. Trung Kiên met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Trung Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Kiên probeert naar een medespeler te passen. Salustiano probeert naar een medespeler te passen. Florea rent richting de bal. Florea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii obositi - A.C.Oltenia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 74%, A.C.Oltenia 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupii obositi - A.C.Oltenia 1:1