Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Oltenia Lupii obositi
New Oltenia Tactiek Skema C
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 10
54 gemiddelde waardering 58.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Klungelig pakt Cauna de bal. Cauna geeft de bal voor. Jaguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaguar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 0:1

7e minuut.
Sypniewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Guiscardi de bal. Jaguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaguar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 0:2

15e minuut.
Savronskis met een snelle inworp. Trung Kiên geeft de bal voor. Castro springt en kopt de bal. Attuati onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 1:2

18e minuut.
Koźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźma passt de bal met de wreef. Varipapa rent richting de bal. Varipapa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 1:3

19e minuut.
Ruffinoni is nu in balbezit. Cauna is nu in balbezit. Cauna geeft een hoge lob. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 1:4

20e minuut.
Jaguar onderschept slim de pass. Jaguar probeert naar een medespeler te passen. Ruffinoni is nu in balbezit. Florea onderschept slim de pass. Florea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trung Kiên kan de bal niet met de borst controleren. Trung Kiên passt de bal met de wreef. Daar is Cauna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Hodek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Pană geeft de bal voor. Mitręga kopt de bal weg. Varipapa rent richting de bal. Varipapa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 1:5

43e minuut.
Florea kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Cauna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castro raakt geblesseerd tijdens het duel. Savronskis wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 37%, Lupii obositi 63%.
A.C.Oltenia - Lupii obositi 2:5

53e minuut.
Savronskis passt de bal zonder na te denken. Braschi rent richting de bal. Braschi geeft de bal voor. Florea rent richting de bal. Florea geeft een lange en hoge pass. Hodek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Cauna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaguar rent richting de bal. Koźma is nu in balbezit. Koźma haalt uit met een fantastische trap. Canalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 2:6

58e minuut.
Braschi verovert de bal door een tackle van achteren. Braschi speelt de bal door. Klungelig pakt Pană de bal. Koźma rent richting de bal. Koźma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koźma rent richting de bal. Koźma passt de bal in één keer door. Varipapa is nu in balbezit. Varipapa draait met de bal, schiet en ... Canalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 2:7

59e minuut.
Mitręga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braschi rent richting de bal. Jaguar onderschept slim de pass. Jaguar haalt uit met een fantastische trap. Canalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 2:8

63e minuut.
Cauna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaguar is nu in balbezit. Braschi geeft een lange en hoge pass. Jaguar is nu in balbezit. Jaguar draait met de bal, schiet en ... Canalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Trung Kiên is nu in balbezit. Trung Kiên passt de bal in één keer door. Savronskis speelt de bal door. Florea is nu in balbezit. Florea haalt uit met een fantastische trap. Hodek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

71e minuut.
Mitręga onderschept slim de pass. Mitręga passt de bal in één keer door. Jaguar is nu in balbezit. Jaguar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 2:9

74e minuut.
Maschio neemt vlug de vrije trap. Dias geeft een hoge lob. Florea is nu in balbezit. Florea draait met de bal, schiet en ... Hodek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lupii obositi 3:9

76e minuut.
Dias is nu in balbezit. Koźma verovert de bal door een tackle van achteren. Braschi verovert de bal door een tackle van achteren. Varipapa verovert de bal door een tackle van achteren. Varipapa haalt uit met een fantastische trap. Canalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ruffinoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ruffinoni geeft de bal voor. Inworp. Trung Kiên met de inworp. Savronskis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Chalbaud kopt de bal weg. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruffinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro onderschept slim de pass. Castro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 32%, Lupii obositi 68%.
A.C.Oltenia - Lupii obositi 3:9