Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALEACIORII AWESOME!
ANDY 3 Tactiek ko
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Demiray passt de bal in één keer door. Helvei is nu in balbezit. Helvei geeft een lange en hoge pass. Oklar springt en kopt de bal. Rajkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - AWESOME! 0:1

11e minuut.
Asunmaa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Oxenhufwud de bal. Oklar speelt de bal door. Klungelig pakt Demiray de bal. Demiray haalt uit met een fantastische trap. Rajkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Veldhoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldhoen probeert naar een medespeler te passen. Loubière probeert naar een medespeler te passen. Demiray is nu in balbezit. Demiray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Oxenhufwud speelt de bal door. Klungelig pakt Garnero de bal. Oklar begaat een overtreding. Oklar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Loubière probeert naar een medespeler te passen. Helvei met een sublieme pass. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar haalt uit met een fantastische trap. Rajkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - AWESOME! 0:2

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rajkov niet meer kan verder spelen. Petcu komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Veldhoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldhoen probeert naar een medespeler te passen. Demiray is nu in balbezit. Demiray schiet op doel. Petcu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 64%, AWESOME! 36%.
FC VALEACIORII - AWESOME! 0:2

52e minuut.
Helvei passt de bal in één keer door. Asunmaa speelt de bal door. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar verovert de bal door een tackle van achteren. Oklar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Veldhoen kopt de bal weg. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar rent richting de bal. Oklar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - AWESOME! 0:3

59e minuut.
Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Käks. Käks krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Lagassa de bal. Lagassa geeft een lange en hoge pass. Käks is nu in balbezit. Käks haalt uit met een fantastische trap. Deleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - AWESOME! 1:3

72e minuut.
Demiray passt de bal met de wreef. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede geeft de bal voor. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Rutkowski onderschept slim de pass. Garnero is nu in balbezit. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten geeft een hoge lob. Tchuichenko geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Käks krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Daar is Loubière, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loubière speelt de bal door. Demiray heeft problemen om de bal te vangen. Loubière is nu in balbezit. Loubière haalt uit met een fantastische trap. Petcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Veldhoen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Helvei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Demiray is nu in balbezit. Demiray schiet op doel. Petcu bokst de bal weg.

85e minuut.
Loubière rent richting de bal. Loubière geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oklar de bal. Oklar haalt uit met een fantastische trap. Petcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - AWESOME! 1:4

89e minuut.
Klungelig pakt Demeurisse de bal. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar schiet op doel. Petcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 59%, AWESOME! 41%.
FC VALEACIORII - AWESOME! 1:4