Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Râmnicu-Vâlcea F.c Dorobanti Buzau
goo3 Tactiek La la la la la..
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
34 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
74.2 gemiddelde waardering 54.6
uitmuntend Schieten matig
wonderbaarlijk Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Căruntu met een snelle inworp. Suwak probeert naar een medespeler te passen. Căruntu geeft de bal voor. Kaaren is nu in balbezit. Kaaren draait met de bal, schiet en ... Treimann bokst de bal weg.

11e minuut.
Murdzak geeft een hoge lob. Inworp. Căruntu met de inworp. Kaszczyszyn is nu in balbezit. Kaszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Treimann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wolik is nu in balbezit. Wolik draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Kaaren passt de bal in één keer door. Kaszczyszyn met een sublieme pass. Klungelig pakt Căruntu de bal. Căruntu geeft een lange en hoge pass. Wolik springt en kopt de bal. Treimann bokst de bal weg.

14e minuut.
Suwak passt de bal zonder na te denken. Căruntu rent richting de bal. Căruntu geeft een lange en hoge pass. Kaaren rent richting de bal. Kaaren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Suwak passt de bal met de wreef. Căruntu is nu in balbezit. Klungelig pakt Căruntu de bal. Căruntu geeft een hoge lob. Wolik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren draait met de bal, schiet en ... Treimann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 1:0

17e minuut.
Inworp. Căruntu met een snelle inworp. Kaszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Wolik maakt een snoekduik en kopt de bal. Treimann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 2:0

20e minuut.
Căruntu rent richting de bal. Căruntu speelt de bal door. Kaaren rent richting de bal. Kaaren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 3:0

27e minuut.
Căruntu verovert de bal door een tackle van achteren. Căruntu passt de bal met de wreef. Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn geeft de bal voor. Kaaren springt en kopt de bal. Treimann bokst de bal weg.

34e minuut.
Stoico kopt de bal weg. Kaaren rent richting de bal. Holca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaaren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaszczyszyn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kaszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Wolik kopt de bal weg. Kaaren rent richting de bal. Kaaren draait met de bal, schiet en ... Treimann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 4:0

43e minuut.
Stoico is nu in balbezit. Stoico passt de bal in één keer door. Suwak met een sublieme pass. Kaaren rent richting de bal. Kaaren draait met de bal, schiet en ... Treimann bokst de bal weg. Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Kaaren rent richting de bal. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren draait met de bal, schiet en ... Treimann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wolik rent richting de bal. Wolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 37%, F.c Dorobanti Buzau 63%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 5:0

46e minuut.
Albinyà komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Nicht probeert de bal aan de voet te houden. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak passt de bal in één keer door. Wolik rent richting de bal. Wolik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Spânu passt de bal zonder na te denken. Clarkson speelt de bal door. Nicht is nu in balbezit. Nicht geeft een hoge lob. Santinho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 5:1

59e minuut.
Pandelescu heeft problemen om de bal te vangen. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Albinyà geeft de bal voor. Wolik rent richting de bal. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Treimann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Căruntu is nu in balbezit. Căruntu passt de bal met de wreef. Albinyà probeert naar een medespeler te passen. Kaaren rent richting de bal. Kaaren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 6:1

62e minuut.
Çölgeçen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Albinyà rent richting de bal. Albinyà passt de bal met de wreef. Kaaren rent richting de bal. Kaaren haalt uit met een fantastische trap. Treimann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Wolik rent richting de bal. Wolik schiet op doel. Treimann bokst de bal weg.

67e minuut.
Albinyà is nu in balbezit. Albinyà passt de bal zonder na te denken. Wolik rent richting de bal. Wolik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 7:1

74e minuut.
Stoico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albinyà geeft een lange en hoge pass. Murdzak kopt de bal weg. Suwak geeft een hoge lob. Wolik springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Albinyà rent richting de bal. Wolik met een sublieme pass. Căruntu is nu in balbezit. Căruntu geeft de bal voor. Kaaren springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 8:1

81e minuut.
Albinyà probeert naar een medespeler te passen. Klyukin rent richting de bal. Wolik verovert de bal door een tackle van achteren. Wolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 9:1

86e minuut.
Klungelig pakt Căruntu de bal. Căruntu geeft een lange en hoge pass. Kaaren rent richting de bal. Kaaren schiet op doel. Treimann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 32%, F.c Dorobanti Buzau 68%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - F.c Dorobanti Buzau 10:1